Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t7092623591T Offline
    t7092623591T Offline
    Марта
    wrote on last edited by
    👋🏻 Привет, у нас одежда «премиум класса Будем рады приветствовать вас в нашем магазине, присоединяйтесь Доставка по всему миру Короткие строки Больше 5000 тысяч товаров Гарантии и безопасность Наложение платежа
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    наскільки я пам'ятаю, зараховується саме календарний рік🤔, тобто можна не водити машину, а прийти потім здати відразу на N. Але краще перевіряти ще раз
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ви праві. Так і є. Ніхто не перевіряє що ви робили протягом того року. Питання ж в тому чи людині необхідно водити якомога скоріше. Якщо так, то перший рік самій неможна. А це - великий мінус.
    1 Reply Last reply
    0
  • t564977598T Offline
    t564977598T Offline
    alexndra_storcheus
    wrote on last edited by
    Здравствуйте может кто-то знает инструктора по вождению в порт коквитлам русскоязычного или украиноязычного, дайте пожалуйста какие-то контакты
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталі
    wrote on last edited by
    778 772 6369 Юля, бухгалтерка з 5 річним досвідом у Канаді
    1 Reply Last reply
    0
  • t519974592T Offline
    t519974592T Offline
    Artur
    wrote on last edited by
    Добрий день. Порадьте, будь-ласка, бухгалтера для подачі декларації. Був у Канаді (BC) три місяці, мав підробіток в 650 долл, потім поїхав з країни.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    Вы можете поехать в штаты, там поселиться ненадолго и слать на права. В штатах укр. Права не забирают. Теорию сдаёте, а вождение сдаёте как сможете взять апоитмент, вобщем в течение пол гола после сдачи теории вам необходимо сдать вождение, разрешено три попытки. Не сдали просто заново платите их сбор это в районе 40-50 долларов и опять теория, а потом вождение. А может и без теории. Но за три раза там вождение вы сдадите. Для плохо говорящих на английском дадут билет на русском примерно 15 вопросов. Эти вопросы есть в интернете. Ну вот получаете американские права и ездите с ними два года. Приходите в канаде получать права - забирают американские, выдают канадские. При этом тоже проверят зрение, спросят 6 вопросов, если вы плохо в английском то дадут по книжке прочесть на русском но ответ вы будете говорить на английском. Там есть ещё несколько просто вопросов на которые вы ответите No. И все. Ваши украинские права на месте, канадские придут на почту через неделю. А ездить будете по жёлтой бумажке. Важно предоставить права со сроком 2 года и более. Иначе пошлют получать как новые. Ещё как вариант если у вас есть просроченные права. Знаю что американские просроченные поменяли на канадские.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    В такому випадку, в Штатах потрібне підтвердження адреси. То не так вже й легко та швидко
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rusik :)
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть будь ласка чи комусь останнім часом повертали кошти за пройдений медогляд для msp? Відправили листа більше 1.5 місяця тому і відповіді немає
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Отримуєте американські права та їздите з ними 2 роки.. де саме? В Америці?? Бо в ВС можна тільки 90 днів, потім ви зобов'язані обміняти ті права на права ВС. Навіть якщо ви в ВС переїхали не американськими правами, а з правами іншої провінції Канади. 90 днів. Крапка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t233049668T Offline
    t233049668T Offline
    $
    wrote on last edited by
    Вітаю, є тут Фізичні Реабілітологи, Ерготерапісти які переїхали до BC з Укр дипломами? В мене магистратура, хочу почати робити, чи потрібна евалюація
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Два месяца ждать. Вам ещё рано нервничать 🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Хто знає і хто відправляв посилки В США Чікаго?
    1 Reply Last reply
    0
  • t648150140T Offline
    t648150140T Offline
    Romana Vasylieva
    wrote on last edited by
    Кто-то идет на концерт Future в сентябре ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    ?????
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    Буде варіантом, ми ж незнаємо людини
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    Слухайте, людина запитала як залишити український пластик водійських прав, бо для людини то не просто пластик, а пам'ятка. Тож я написала варіант. Зрозуміло що то не легкий путь, можливо і не здійснений для когось. А можливо для авторам
    1 Reply Last reply
    0
  • t996166022T Offline
    t996166022T Offline
    Maria Sakvuk
    wrote on last edited by
    Неправда. Американські права Ви просто міняєте на ВС без іспитів. Але самі права у Вас забирають і обмінюють на ВС. Там навіть є можливість обміняти їх за якийчь час після того, як вони закінчились. Це мій випадок. Поставили 3 запитання про мигаючий зелений світлофор, шкільний автобус і щось ще і видали права BC
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    А хіба я про це говорив?? Перечитайте уважно. Питання в тому які цілі у авторки оригінального питання. Я так розумію, мета #1: зберегти українські права. ОК, в Канаді, зокрема в ВС, такої опції нема, окрім шляху з нуля. Мета #2: мати можливість легально їздити якомога скоріше. Якщо така мета є (я не впевнений, бо авторка не сказала), тоді йти з нуля через усі стадії GLP (Graduate Licensing Program) в ВС - такий варіант навряд чи підходить. Але нажаль інших варіантів нема, бо #1 та #2 протирічать один одному. Їй тут порадили робити через Штати. Але я не розумію як це допоможе. Це тільки добавить гемору. Навіть якщо у людини є американська віза та можливість там якось швидко отримати права на базі українських (без вилучення останніх), їздити в ВС з тими американськими правами буде не можна. А обміняти їх на права ВС, щойно отримавши, я так розумію, теж не допоможе, бо їм не буде двох років.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    Чи можно тексти писати в телефоні на червоне світло. Швидкість на дорозі як бачите машини спецпризначення з мигалкою увімкненою
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags