Ukrainian Vancouver
-
Я 31 декабря вообще была в сша, уезжала на рождественские. Тем не менее выбирала British columbia. Это нужно для правильного расчёта налогов пр декларации.
-
Всім привіт, я Аня, арт майстриня манікюру, запрошую вас до себе на креативне та якісне покриття в east Vancouver за адресою 33 North Templeton drive , Vancouver В інстаграмі більше моїх робіт🧚🏼 Instagram: ua.van.manik Перший візит знижка -20% Манікюр+ укріплення + покриття = 40$ (ціна без знижки ) ☺️ Викохаю кожен ваш нігтик🩷
-
Юлька надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1009 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
любое ближайшее к вам отделение BC SPCA
-
Моя вчитель з англійської набирає групу для підготовки до CELPIP, кому цікаво,інформація зверху
-
Я думаю там у скай трейні є lost and found , можна спробувати туди сходити. Можливо не так швидко воно там опиниться але є шанс. Ще можна подзвонити чи пійти до поліції, є шанс що їм віднесли рюкзак. Я якось в відні забула сумку в трамваї, з усіма документами і грошима, її знайшов хтось і віддав водію
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, скільки часу потрібно чекати , щоб прийшло повернення податку. ?
-
6 тижнів минуло , немає
-
Добрый день! Предлагаю свою помощь по заполнению налоговой декларации для employee and self employed по приятной цене😊 Опыт работы бухгалтером в Ванкувере более года. Подаю и заполняю декларацию (tax return) онлайн. Сроки подачи декларации: ‼️ для employees до 30 апреля ❗️для self employed до 17 июня За более детальной информацией, обращайтесь в ЛС!
-
Також реквізити відправив .
-
Увага батьки! Втомилися від виконання домашніх завдань зі своїми дітьми? Тоді вам точно потрібен репетиторський центр NovaШкола Навчання та розбір домашніх завдань з: 📚 Української мови та література 📚 Математики 📚 Історії України та всесвітня 📚 Англіймької мови 📚 Німецька мова 📚 Хімії 📚 Фізика 📚 Біологія Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок, кількість місць обмежена, тож не зволікайте Також надаємо послуги логопеда