Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t895781951T Offline
    t895781951T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Тоді не знаю, зарееструйтеся у CRA,може там є інформація що до вашого возврату
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halyna Fedor
    wrote on last edited by
    Також реквізити відправив .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    РЕПЕТИТОР АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ПЕРШИЙ УРОК БЕЗКОШТОВНИЙ ✅✅✅ Живу та навчаюсь у Флориді, допоможу у вивченні англійської За деталями пишіть в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олег
    wrote on last edited by
    Ищу руммейта любого пола и возраста в бейсмент, 2 комнаты и большой зал, 1100$ в месяц с коммунальными , без депозита, с 1 мая по 1 июля (возможно дольше), Langley, рядом с 200 st., близко к автобусам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    me
    wrote on last edited by
    А если маленький кот?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534475212T Offline
    t6534475212T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    Увага батьки! Втомилися від виконання домашніх завдань зі своїми дітьми? Тоді вам точно потрібен репетиторський центр NovaШкола Навчання та розбір домашніх завдань з: 📚 Української мови та література 📚 Математики 📚 Історії України та всесвітня 📚 Англіймької мови 📚 Німецька мова 📚 Хімії 📚 Фізика 📚 Біологія Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок, кількість місць обмежена, тож не зволікайте Також надаємо послуги логопеда
    1 Reply Last reply
    0
  • t886163460T Offline
    t886163460T Offline
    Anton
    wrote on last edited by
    Якщо комусь нема де жити то пропоную shared room in apartment. Північний Ванкувер. Дорого. Everything is in the apartment with the internet Fullerton Ave, North Vancouver Messaging in private
    1 Reply Last reply
    0
  • t524078914T Offline
    t524078914T Offline
    Alona Abalmasova
    wrote on last edited by
    Сдается две комнаты в большом доме в Burnaby. Цена 1250 $ со всем. Ванная комната общая. Хорошее расположение. Больше информации в личные сообщения.
    1 Reply Last reply
    0
  • t428530922T Offline
    t428530922T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    💈💈💈Всім привіт👋 шукаю моделей на стрижку 💇‍♂️✂️ (хлопці, чоловіки) безкоштовно, стрижка буде проводитися в присутності майстра, дні четвер, п'ятниця, розташування район Inlet station, чекаю всіх бажаючих😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ta
    wrote on last edited by
    Сдается большая и светлая комната в двухкомнатном apartment (1 этаж) с 1 мая (можем рассмотреть вариант заселения раньше), Южная Дельта, Ladner, V4K1J5, цена 925$. Хорошая развязка: 8 минут пешком от Ladner Exchange, 20 минут на автобусе до Ванкувера и метро. Электроэнергия, интернет, стиральная машинка и сушка включены в стоимость. Сдается с мебелью (практически новая кровать с матрасом, комод, большой стол, зеркало, тумбочка). Тихий и безопасный район. В пешей доступности Freshco, SaveOnFoods, London Drugs, банки, больница, почта. Соседка - работающая женщина без вредных привычек. Ищу соседку женщину или девушку без детей и домашних животных. Все фото в личку
    1 Reply Last reply
    0
  • t323436908T Offline
    t323436908T Offline
    Maryna M.art
    wrote on last edited by
    •Вас хтось ображає, а ви про це мовчите? •Віддаєте забагато свого особистого часу іншим. •Намагаєтеся бути хорошою дівчинкою/хлопчиком? 27.04.24 арт-сесія в Downtown на тему: «Особисті кордони у взаємовідносинах: де починаються та як встановити» Людина, що дозволяє порушувати власні кордони, дає можливість оточуючим маніпулювати собою. Нечітке усвідомлення власних кордонів призводить до того, що людина не може зрозуміти, що входить в її обов’язки, а що – ні, де починається і де закінчується її відповідальність. Наші особисті кордони порушують у різних випадках та контекстах: коли нав’язують бачення того, що таке добре і що таке погано; коли нав’язують погляди, переконання і цінності; коли порушують або критикують наші цінності тощо. На арт-сесії ми будемо вибудовувати власні кордони та створювати ту відстань і дистанцію, при якій буде комфортно саме вам у взаємодії з іншими. Особисті кордони – це ті обмеження, які ми вибудовуємо з іншими людьми, це визначення того, що ми вважаємо прийнятним в їх поведінці щодо нас, а що – ні. Саме цією трансформацією ми і займемося на арт-сесії.❤️🙏 Матеріали для роботи: карти МАК, папір, кольорові олівці,(надаються). 🗓️Дата : 27.04.2024 (субота) ⏰Час : 12:00 ( 2 години) 📌Локація:Downtown (Central Library) 💰Оплата: 35 CAD ‼️Кількість місць обмежена (попередній запис з предоплатою 10 cad)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1357972849T Offline
    t1357972849T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Привіт Під скажіть будь ласка хто може допомогти зловити чергу на новий паспорт в Едмонтоні ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Teresa Konstari
    wrote on last edited by
    Добрий день, У мене наразі така ситуація, що я залишаюся без житла через кілька тижнів, оскільки людина, з якою я живу, переїжджає на свою батьківщину. Скажіть, будь ласка, чи хтось може мені здати житло найближчим часом але не за всі гроші світу? Наразі я перебуваю в Gteater Toronto Area, але я розглядаю можливість переїзду до іншого міста/провінції, де є більше можливостей знайти роботу. Дякую заздалегідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    вы написали в Ванкуверскую группу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    тогда вам нужно искать партнера на аренду и указывать какая цена вам доступна и с какого числа вы хотите снимать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Teresa Konstari
    wrote on last edited by
    так, я розглядаю переїзд до Ванкувера або його околиць. я помітила, що у Ванкувері більше всього вакансій для молодих спеціалістів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna V
    wrote on last edited by
    Доброго дня, спільното:) шукаю інструктора з водіння в Річмонді. Поділіться будь ласка контактом😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Добрий день, шукаю аренду апартмент 1-2 бедрум з липня, є кіт. Якщо будуть пропозиції або інфо, напишіть, будь ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t521816271T Offline
    t521816271T Offline
    Юлія Фенко
    wrote on last edited by
    Привіт, мене звуть Юлія✨ Я кондитер, який готує з любов'ю та увагою до деталей. Буду рада зробити ваш Великдень ще яскравішим, наповнивши його смаками з дитинства та новими неймовірними поєднаннями. Мої паски - це справжнє мистецтво, де кожен шматочок переносить вас у весняну атмосферу тепла та радості. Паска - це не просто страва, це частина наших традицій та спогадів, яка надає святковому столу особливого шарму та значення. Моє місце розташування - Північний Ванкувер. Пишіть в приват і я скину посилання на сторінку в інстаграм🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • t597342548T Offline
    t597342548T Offline
    Vladi Haivoronski
    wrote on last edited by
    Для одноденної зйомки короткометражного фільму я шукаю простору вітальню або схожу локацію. Хто може допомогти?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags