Ukrainian Vancouver
-
Добрий день, У мене наразі така ситуація, що я залишаюся без житла через кілька тижнів, оскільки людина, з якою я живу, переїжджає на свою батьківщину. Скажіть, будь ласка, чи хтось може мені здати житло найближчим часом але не за всі гроші світу? Наразі я перебуваю в Gteater Toronto Area, але я розглядаю можливість переїзду до іншого міста/провінції, де є більше можливостей знайти роботу. Дякую заздалегідь.
-
вы написали в Ванкуверскую группу
-
тогда вам нужно искать партнера на аренду и указывать какая цена вам доступна и с какого числа вы хотите снимать
-
так, я розглядаю переїзд до Ванкувера або його околиць. я помітила, що у Ванкувері більше всього вакансій для молодих спеціалістів.
-
Привіт, мене звуть Юлія✨ Я кондитер, який готує з любов'ю та увагою до деталей. Буду рада зробити ваш Великдень ще яскравішим, наповнивши його смаками з дитинства та новими неймовірними поєднаннями. Мої паски - це справжнє мистецтво, де кожен шматочок переносить вас у весняну атмосферу тепла та радості. Паска - це не просто страва, це частина наших традицій та спогадів, яка надає святковому столу особливого шарму та значення. Моє місце розташування - Північний Ванкувер. Пишіть в приват і я скину посилання на сторінку в інстаграм🥰
-
Для одноденної зйомки короткометражного фільму я шукаю простору вітальню або схожу локацію. Хто може допомогти?
-
Можу допомогти