Ukrainian Vancouver
-
Ні в коїм разі вона не Бухгалтер. Вона звичайна шахрайка!
-
Будь ласка) 😉
-
Аргументуйте
-
Так бо я до неї звертався особисто.
-
Факти маєте ?
-
Дякую😊
-
Обговорили мою ситуацію з нею вона, сказала що може допомогти. Обговорили на яких умовах І коли вона взяла гроші то нічого не робить і вже не виходить на зв’язок і не відповідає на смс.
-
Пані Олена дуже порядна людина, для неї немає сенсу псувати свою репутацію через 100$ , тим більше що Ви можете подати на неї заяву у поліцію . Як Вас звати ? Спробую з нею звʼязати і зʼясувати що сталося .
-
Знаю багатьох людей хто з нею працює і все добре. Пишу Вам у приватні
-
Можу допомогти
-
Отож, тільки що вона і виглядає порядною але на справді це не так. Потрібні мої дані то пишіть у приват.
-
📣 U_HIKE_1.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери прийняти участь в груповому хайкінгу. 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі Спеціально обирали легкий та красивий маршрут , щоб ви мали змогу прийти з сім'єю (дітками) чи друзями. Маршрут розрахований на 3-4 години, та у кінці є спеціальне місце для пікніку та гриля. Організатори привезуть 2 гриля, щоб ви мали змогу пожарити м'ясо. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття для прогулянок у лісі -вода -їжа для пікніку (хто бажає беріть мясо для грилю для себе) ЗБЕРАЄМОСЬ: 🕚 11:00 📅 27/04/2024 🏔МАРШРУТ 👉Capilano Canyon and Upper Capilano Pacific Trail Loop on AllTrails P.s. щоб записатись, пишіть в приват
-
Отже добре, то хай всі ЦІ люди тут і скажуть, що це правда і вона їм насправді допомогла і не обдурила?
-
Доброго для є питання, може хтось знає, де можно знайти укр, або рос, лікаря хирурга?
-
А до чого це питання було?
-
Спокійно, я запишусь і приїду
-
Навіть якщо такий знайдеться, як ви до нього збираєтеся потрапити на прийом?
-
До того, що до будь-якого спеціаліста вас направляє general practitioner - або сімейний лікар, або терапевт у walk-in клініці, і у вас не дуже багато варіантів куди саме він вас направить.
-
Deborah 🏋️♀️ надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1027 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня ! Чи має хтось з присутніх пікап або бус чи іншу вантажівку для перевезення великого матраса ?
16 Jan 2023, 06:08
27545/31488
38 minutes ago