Ukrainian Vancouver
-
Привіт) Запрошую в чат «Пасхальний кошик» 🐣 Тут ви можете знайти форми для пасок, фарби та наклейки для яєць, форми для сирних пасок, бокс для паски Щоб переглянути товари пишіть в особисті, скину силку на чат☺️
-
Підкажіть, якщо я і самозайнята та T4, то до якого числа я маю подати декларацію? і якщо я до 30 квітня подам і мені скажуть, що я маю повернути податкові гроші? Як це відбувається, може хтось стикався?
-
Не знаю этого, я получил возврат ))
-
А как там происходит? Просто им на счет или почтой? Знаю, что должно придти letter of assessment или что-то такое, но оно явно не придет за 1 день, если я подам, например, 29
-
Вам нужно успеть подать декларацию, и если нужно то оплатить деньги, чтобы налоговая получила их до конца суток
-
До 30
-
Т4 вам мав дати роботодавець Якщо його не було офіційно то і т4 у вас не буде
-
на жаль, ще нема, це буде моя перша декларація, дякую
-
Ви не повинні чекати доки вам "скажуть". Ви повинні заповнити та подати декларацію до витікання терміну подачі (30 квітня). Програмне забезпечення, з допомогою якого ви будете робити декларацію, розрахує та покаже вам хто кому що винен (держава вам чи ви державі). Якщо винні ви, тоді разом з поданням декларації вам бажано самій оплатити борг (не очікуючи на Notice of Assessment). Це можна зробити через свій акаунт у податковій (CRA My Account). Те, що ви платите, називається instalment. Якщо є акаунт, залогіньтеся та шукайте по цьому ключовому слову.
-
Бо пропонують не дороге житло біля Хастінгс, в основному якраз в тій частині де бомжі роблять свої наркопаті
-
Прислав вам лінк з усіма опціями щодо оплати боргу CRA у приват. Нажаль цей чудовий канал не дозволяє додавати посилання.
-
Не для мене. Трошки пізніше може)
-
Тож норм)
-
З таким підходом можна взагалі не винаймати, іти тусити з бомжами😂
-
Зате не скучно буде 😁
-
Підкажіть ще як має працювати нормальний бухгалтер, созвон має бути чи ні? або даних за імейлом, що я вислала досить ? узгодження зі мною до подачі? щось у мене багато сумнівів щодо мого бухгалтера
-
А насправді житло горить. То ж якщо хтось шось може запропонувати, то буду вдячний. Я вже заспамив повідомленнями увесь креігсліст, в цю ціну, поки що тишина.
-
Не думаю, що за 900 мені кинуться пропонувати кімнати в кращій частині Хастінгс. Тому буду триматися за кілька кілометрів від усієї вулиці😂
-
Я про те, що саме поняття "Хастінгс" нічого не значить без додання контексту. Це не тільки перехрестя Main and Hastings. Вулиця дуже довга, декілька кілометрів. Вона проходить через два міста: Vancouver та Burnaby, і вздовж неї є дуже різні райони.
-
Привіт. Дівчата, пари та сімейні пари з дітьми, кому безкоштовну зйомку? Хто може найближчим часом? В Ванкувері ще не фотографувала, хочу адаптуватися і оновити портфоліо. Мій робочий профіль інстаграм Yulianna_photography візьму 2-3 зйомки.
16 Jan 2023, 06:08
27629/31520
about an hour ago