Ukrainian Vancouver
-
-
-
📣 U_HIKE_1.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери прийняти участь в груповому хайкінгу. ‼️ВАЖЛИВО‼️ зутріч вібдудеться за любих обставин, якщо буде дощь - підемо відразу в альтанку жарити барбекю та пікнікати;) 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі Спеціально обирали легкий та красивий маршрут , щоб ви мали змогу прийти з сім'єю (дітками) чи друзями. Маршрут розрахований на 3-4 години, та у кінці є спеціальне місце для пікніку та гриля. Організатори привезуть 2 гриля, щоб ви мали змогу пожарити м'ясо. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття для прогулянок у лісі -вода -їжа для пікніку (хто бажає беріть мясо для грилю для себе) ЗБЕРАЄМОСЬ: 🕚 11:00 📅 27/04/2024 🏔МАРШРУТ 👉Capilano Canyon and Upper Capilano Pacific Trail Loop on AllTrails P.s. хто хоче піти - пишіть в приват
-
Добрый вечер, возможно кто-то может подсказать варианты или ищет руммейта с 1-го Июня на подселение? Территориально Ванкувер-Ричмонд Работа приличная(фулл тайм) и плюс подработка Контакты прошлого лендлорда, контракт с работы и любая дополнительная информация и все необходимое по требованию. Ценовой диапазон до 1300 Из за работы стараюсь найти вариант поближе и переехать из Мапл Риджа, буду рад знакомству☺️
-
Доброго вечору. В Норт Ванкувері хтось проходив медікал екзам з україномовним доктором,чи російськомовним?я втратив контакти того,до кого сам ходив. Жінці потрібно
-
Mark Vielov надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1045 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Шукаємо найняти пару працівників з Референт із введення даних Обслуговування клієнтів Бухгалтер по зарплаті. Ми платимо $25/год Можливі тимчасові та постійні вакансії. Досвід не потрібен. Виплачується щотижня через зарплату або прямий депозит. Ви зможете доглядати за своїми дітьми (або домашніми тваринами), уникати планування нарядів щоранку та заощаджувати час на дорогу та гроші на бензин. Напишіть мені зараз
-
Сдается большая и светлая комната в двухкомнатном apartment (1 этаж) с 1 мая (можем рассмотреть вариант заселения раньше), Южная Дельта, Ladner, V4K1J5, цена 925$. Хорошая развязка: 8 минут пешком от Ladner Exchange, 20 минут на автобусе до Ванкувера и метро. Электроэнергия, интернет, стиральная машинка и сушка включены в стоимость. Сдается с мебелью (практически новая кровать с матрасом, комод, большой стол, зеркало, тумбочка). Тихий и безопасный район. В пешей доступности Freshco, SaveOnFoods, London Drugs, банки, больница, почта. Соседка - работающая женщина без вредных привычек. Ищу соседку женщину или девушку,можно с ребёнком, без домашних животных. Все фото в личку
-
Привіт, друзі. Замовила собі ось ці кросівки, але прогадала з розміром. Якщо комусь було б цікаво перекупити їх у мене, напишіть в особисті. Віддам без врахування Tax. Гарного дня✨
-
З 11-го ТРАВНЯ починаємо 7-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 15-те червня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - виключно за попереднім записом. Запис - ДО 6-го ТРАВНЯ включно. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері. З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу, пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Вітаю! Настав час купувати домашню копчені ковбаску, сальце та м'ясо у Великодній кошик. Ось наше меню: Ковбаса домашня - $45/кг (кільця різної ваги від 300 г). М'ясо нежирне свиняче (карбонад) – $35/кг; М'ясо напівжирне свиняче (шия) – $40/кг; Сало (підочеревина м'ясна) – $40/кг; Яловичина – $55/кг; Курячі ніжки – $27/кг; Рулет курага, чорнослив та горіхи – $60/кг; Рулет з болгарським перцем та оливками– $60/кг; Скумбрія гарячого та холодного копчення - $30/кг; Копчена качка - $35/кг; Смалець - $10/500г Замовлення можна забрати у White Rock
-
Всім привіт😊 підскажіть, чи буде щось в українській церкві 5 травня? І на яку годину?
-
В Ванкувері буде Пасха
-
В якій з них?
-
❗️Cмeнa peгионa и 3ип Koды для АМАZОN FLЕХ❗️ В нaличии 3ип кoды кpyпных гopoдов, тaких кaк Лoc Aнджeлес, Чикaго и другиe. Cтoимoсть 3ип кoдa зaвисит от гopoда, yточняйтe в личныx сooбщениях. Тaк жe мы можeм cмeнить peгион вaшeго aккayнта под ключ, cтоимoсть так же индивидyaльная, уточняйтe в личных сooбщeнияx. ❔Для чeго нужен 3ип кoд? Все пpoсто, блaгодаря ему вы сможeтe oткрыть aккayнт АМАZОN FLЕХ бeз лиcтa oжидaния! ✅Пишитe / 3вoнитe
-
Привіт всим,скажіть будь ласка,чи може хто знає може хто здає кімнату чи шукає сусідку?буду вдячна
-
❗️Cмeнa peгионa и 3ип Koды для АМАZОN FLЕХ❗️ В нaличии 3ип кoды кpyпных гopoдов, тaких кaк Лoc Aнджeлес, Чикaго и другиe. Cтoимoсть 3ип кoдa зaвисит от гopoда, yточняйтe в личныx сooбщениях. Тaк жe мы можeм cмeнить peгион вaшeго aккayнта под ключ, cтоимoсть так же индивидyaльная, уточняйтe в личных сooбщeнияx. ❔Для чeго нужен 3ип кoд? Все пpoсто, блaгодаря ему вы сможeтe oткрыть aккayнт АМАZОN FLЕХ бeз лиcтa oжидaния! ✅Пишитe / 3вoнитe