Ukrainian Vancouver
-
👋🏻 Привет, у нас одежда «премиум класса Будем рады приветствовать вас в нашем магазине, присоединяйтесь Доставка по всему миру Короткие строки Больше 5000 тысяч товаров Гарантии и безопасность Наложение платежа
-
А що з ним не так, чому так дешево?
-
Усе з ним гаразд, гадав це ринкова ціна для нього зараз. Можу підняти вартість, щоб не виглядало підозріло)
-
тільки розкладка російська, а не українська 😉
-
Увага батьки! Втомилися від виконання домашніх завдань зі своїми дітьми? Тоді вам точно потрібен репетиторський центр NovaШкола Навчання та розбір домашніх завдань з: 📚 Української мови та література 📚 Математики 📚 Історії України та всесвітня 📚 Англіймької мови 📚 Німецька мова 📚 Хімії 📚 Фізика 📚 Біологія Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок, кількість місць обмежена, тож не зволікайте Також надаємо послуги логопеда
-
Доброго дня. Підкажіть адресу в Ванкувері для того щоб здати тест на англійську мову, щоб в подальшому могла ходити на курси
-
Можете подъехать в Impact North Shore, они занимаются абсолютно всеми вопросами по обустройству в Канаде, включая и запить на linc
-
Дякую дуже
-
С 1 мая сдается 1-bedroom apartment, находится недалеко от Surrey Central City и Holland Park. 5 этаж, есть паркинг. Дом 2023 года. Очень просторная квартира, есть сушильная и стиральная машина, посудомойка. Также в каждой квартире установлен кондиционер. Тихий район, окна выходят не на дорогу. Цена 2200. Мы очень хотели заехать в эту квартиру, но поменялись обстоятельства. Хозяева очень порядочные, поэтому мы хотим помочь им найти кого-то вместо нас. Пишите в личку, кто заинтересован, скину ссылку для связи с лендлордами.
-
💈💈💈Всім привіт👋 шукаю моделей на чоловічу стрижку 💇♂️✂️ (діти,чоловіки) хто ще не записався? Безкоштовно, стрижка буде проводитися в присутності майстра, дні четвер, п'ятниця, розташування район Inlet station, чекаю всіх бажаючих😊
-
В Ленгли целый бейсмен стоит за такую цену. Что то вы палку перегнули ,1100 за 1 комнату
-
ты прав, что-то я загнул, можешь заезжать за 200 в месяц завтра
-
Доброго дня, здається кімната в Yaletown, квартира після ремонту, ванна кімната ділиться з однією людиною, комуналка входить в ціну За детальною інформацією та фото в приватні повідомлення Ціна 1300$
-
Ого кладовка за 1300))
-
А ти з Ленглі що тебе так зачепило чи в долі? 1100 за кімнату в задупї, я вважаю це занадто, тому і пожартував. Ну і поради (чи настанови ) не знаю як це назвати, давати коли їх не просили це поганий тон.
-
Я туди і за 100 не поїду, не нервуй
-
Мужик до тебе нема питань)) я просто ..... Від того що здають і за яку ціну ))
-
Ціна не моя, а власниці, я знімав цю кімнату
-
Мені здається просто що на літо можна якйсь скваркшнік побудувати з досок в стенлі парку (як би це легально було) і здавати його за 1500, аля власний вхід, туалет і взагалі це все на природі.
-
usd надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1063 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
16 Jan 2023, 06:08
27708/31382
about 19 hours ago