Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня! Шукаємо для по проектного співробітництва малярів. Ванкувер Відгукніться будь ласка в пп
-
Приватна кімната на вулиці Tisdall, Vancouver. У хаті мешкають інші люди. Ванна кімната та кухня зашерені. Пишіть кому потрібно.
-
Українцям дають допомогу income assistance, яка складає максимум 1080 на одну людину. Загалом треба не мати доходів, не мати коштів на рахунку і докази, що ви шукаєте роботу. У організації Impact north shore по четвергах є людина з міністерства, що надає цю допомогу - якщо потрібно, можете записатися до неї на зустріч
-
Тут не так як в Украіні не ви самі записуєтеся до спеціаліста, а вас записують..
-
Увага батьки! Втомилися від виконання домашніх завдань зі своїми дітьми? Тоді вам точно потрібен репетиторський центр NovaШкола Навчання та розбір домашніх завдань з: 📚 Української мови та література 📚 Математики 📚 Історії України та всесвітня 📚 Англіймької мови 📚 Німецька мова 📚 Хімії 📚 Фізика 📚 Біологія Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок, кількість місць обмежена, тож не зволікайте Також надаємо послуги логопеда
-
Так розумію, але є часні клініки, + як ми вже робили з лором, ми пішли до сімейного лікаря, і оскільки мову знаємо на А2, попросили до укр лікаря, і проблем не було. Тому і питаю, чи є в когось інформація що до укр або рос мовних лікарів. Якщо будуть складнощі то це в же наші проблеми.
-
ответила в личку
-
Вибачте, ви напевно не так мене зрозуміли з самого початку. Просто, проживши тут вже 14 років та розуміючи як працює ця система, мені жодного разу не приходило в голову самому шукати лікаря-спеціаліста та намагатися потрапити до нього на прийом. Але якщо вам це вдасться, буду за вас радий. Удачі!
-
Я тут 25 прожив. Мені може подобатись чи не подобатись, але приїжджати сюди і заявляти, що все гівно тут, як роблять тут деякі, це невірно. І я з вами згоден. Але система швидко навчить.