Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t473269217T Offline
    t473269217T Offline
    Veronika
    wrote on last edited by
    Ви так переймаєтесь моїм питання, я приємно здивована, але давайте надалі, я сама вже розбируся зі своїм питанням, дуже дякую за за інформацією та переживання. Бувайте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anonymous AA
    wrote on last edited by
    Я тут 25 прожив. Мені може подобатись чи не подобатись, але приїжджати сюди і заявляти, що все гівно тут, як роблять тут деякі, це невірно. І я з вами згоден. Але система швидко навчить.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anonymous AA
    wrote on last edited by
    Вас запитають навіщо вам україномовний хірург. Вже не говорячи про те, що швидше знайти російсько мовного (ви ж не підете до російськомовного я надіюсь?). Всі хірурги мають свою спеціалізацію. Але все одно після цього направлять до того, який буде в наявності. Нікого не цікавлять ваші зауваження і ніхто слухати вас не буде. Не подобається? Ви знаєте де аеропорт. Навіть ті, котрі розмовляють українською мовою будуть триматися від вас подалі. А то проблем тільки нажити можна. Вам тут спробували дати реальні поради, а ви вирішили гарно плюнути. Не хвилюйтеся, ми переживемо. )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ну, заради справедливості, я не бачив, щоб автор питання заявляв, що, як ви кажете, "все гівно тут". Навіть навпаки, я тут трошки висловив невдоволення місцевою системою "охорони здоров'я" (так, в лапках). Сорі, маю право. Але ж щодо настирного бажання людини обійти систему - тут я з вами згоден. І тут ви праві - система швидко навчить.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anonymous AA
    wrote on last edited by
    Вад у місцевій системі навалом. Я, саме зараз, з ними воюю. Але чесно можу сказати, краще тут у госпіталі воювати з вадами, чим бути «щасливим» в Україні. З власного досвіду кажу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Канадська healthcare (або healthdontcare) - це окремий, дуже великий топік для дискусії. Але ж система існує і якось більш-менш справляється принаймні з тим, щоб населення не вимирало. Ну і, ще раз, я абсолютно згоден з тим, що коли хтось новоприбулий намагається якось "хакнути" систему, це, м'яко кажучи, не викликає поваги ні в місцевих, ані в українських старожилів а Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Доброй ночи, так ка вы уже здесь давно и в курсе всей медицинской системы, подскажите пожалуйста, куда мне нужно обратиться если моей маме нужно получить рецепты на лекарства которые она принимает постоянно? Мы здесь недавно и я ни разу еще не обращалась к врачам, только прошли медицинский экзамен. Семейного доктора нет. Буду признательна за помощь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Пасхалко 1488 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1095 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Ирина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1111 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t1156488829T Offline
    t1156488829T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Я думаю нужно в walk in clinic вам обратиться.
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Вам нужно в walk-in clinic или можно попробовать телемедицину (Telus my health , или Vivacare Telehealth - мы так родственнику от давления взяли рецепт ). Должен быть номер MSP в любом случае
    1 Reply Last reply
    0
  • t427233681T Offline
    t427233681T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Я еще в Украине перевела свой диагноз на английский, здесь заказала онлайн- консультацию в Telus и мне без проблем выписали рецепт и направление на анализ.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Вибачте, не встиг відповісти, але добрі люди вам вже все детально розповіли. Так, ваші опції: walk-in clinic або telehealth. Шкода, що медогляд вже пройшли. Коли моя теща проходила медогляд у доктора Кубацького, ми просто сказали йому які ліки від артеріального тиску вона зазвичай приймала в Україні та попросили його виписати їй препарат на основі того ж самого діючого компоненту. Він знайшов тутешній аналог та без проблем виписав їй рецепт. Хоча в ітозі, після того як ми заплатили $130 за ті ліки (а Pharmacare для CUAET влітку 2022-го ще не діяла), теща потім пару разів замовляла свій препарат з України через приїжджаючих знайомих, бо разів у 20 дешевше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Спасибо большое
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Саме так. Pharmacare Plan C.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Спасибо большое, Pharmacare это год бесплатно рецепты?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    MSP есть. Телемедицина это онлайн? Там на Английском языке?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Большое спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t323436908T Offline
    t323436908T Offline
    Maryna M.art
    wrote on last edited by
    04.05.24 Арт-сесія на тему « Я та моя тінь. Як прийняти свою темну сторону» 👼🪞👹 В кожної людини є тіньова сторона особистості. Це та неідеальна частина, яку ми частіше наприймаємо в собі і стараємося приховати від усіх. 😶‍🌫️ Тінь – це несвідома, заблокована частина свого «Я», яка керує поведінкою людини через її потреби, бажання та взаємовідносини з соціумом. 👹 Коли ми відмовляємося бачити в собі не найкращу частину, вона починає нами керувати і проявлятися в дуже недоречні моменти. І навпаки, коли ми приймаємо її, то все, на що потрапляє світло нашого прийняття, стає легше, краще і поступово краща частина стає ще сильнішою!🫶 На арт-сесії ви зустрінетесь зі своєю тіневою стороною. У неї точно є вам послання – що вона вам скаже, що важилового вона вам можете дати ?💫 За допомогою арт-технікам: ізотерапії та казкотерапіі, а також метафоричним карткам ми зможемо легше, і в той же час акуратно і дбайливо поринути в себе і прийняти себе разом зі своєю "зворотньою стороною".❤️ Матеріали для роботи: карти МАК, папір, кольорові олівці,(надаються). 🗓️Дата : 04.05.2024 (субота) ⏰Час : 14:00 ( 2 години) 📌Локація:Downtown (Central Library) 💰Оплата: 35 CAD ‼️Кількість місць обмежена (попередній запис з предоплатою 10 cad)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6003986895T Offline
    t6003986895T Offline
    Olga Bag
    wrote on last edited by
    Вітаю,хто підскаже,вже другий раз приходить лист від банку RBC, щоб заповнила declaration of tax resident for individual. Заповняла,відправляла, знову просят уже з попередженням. Може щось не так роблю) В графі де Declaration of tax residence є три опції: 1 . У є SİN number Canada .2.Ти платиш податки в США. 3. Платиш податки в іншій країні. І в мене тепер питання,треба обирати і перший і третій варіант,так я ще плачу податки і в Україні?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags