Ukrainian Vancouver
-
Ну не сказал бы, я ее каждые две недели использую)
-
Бумажка ,що нас прийняли прийшла ще минулого тижня.
-
Рекомендую всем зарегистрироваться на Fair Pharmacare - это гос страховка, которая покрывает часть цены на лекарства в зависимости от зарплаты. Чем меньше зп - тем больше часть покрывается. До 100%
-
А чи є шанс змінити адресу доставки мсп картки, якщо вже 3 тижні з подачі заявки пройшло? Бо у неділю переїжджаємо, а з власником цієї хати вийшов конфлікт і не впевнена ,що він мені картки ці віддасть нормально 😬
-
Надо звонить :/
-
Я все ж таки сподіваюсь,що вони прийдуть до кінця тижня
-
Тут я Вам помочь не смогу, там их прошлогодних налогов заполнять надо, а без налогов я не знаю, увы
-
Так, у конвертах)
-
Я також за це їх питав, сказали, що в такому випадку краще створити нову заявку з новою адресою
-
Хмм, дякую) а ви так робили, чи вам вдалось нормально отримати картки?
-
Я так робив, бо спочатку вказав неправильну адресу проживання, картки отримав) Все добре)
-
Дякую!
-
Можно заказать на почте переадресацию - mail forwarding, это стоит порядка $60 на полгода
-
Привіт, я канадець, але я дуже добре розмовляю російською, і я почав вивчати українську 6 місяців тому,я можу говорити, але моя граматика та словниковий запас дуже погані. якщо ви хочете потренуватися розмовляти англійською/українською, дайте мені знати. Також можу дати пораду щодо пошуку роботи :)
-
Давав знати вже у FB :)