Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t323436908T Offline
    t323436908T Offline
    Maryna M.art
    wrote on last edited by
    04.05.24 Арт-сесія на тему « Я та моя тінь. Як прийняти свою темну сторону» 👼🪞👹 В кожної людини є тіньова сторона особистості. Це та неідеальна частина, яку ми частіше наприймаємо в собі і стараємося приховати від усіх. 😶‍🌫️ Тінь – це несвідома, заблокована частина свого «Я», яка керує поведінкою людини через її потреби, бажання та взаємовідносини з соціумом. 👹 Коли ми відмовляємося бачити в собі не найкращу частину, вона починає нами керувати і проявлятися в дуже недоречні моменти. І навпаки, коли ми приймаємо її, то все, на що потрапляє світло нашого прийняття, стає легше, краще і поступово краща частина стає ще сильнішою!🫶 На арт-сесії ви зустрінетесь зі своєю тіневою стороною. У неї точно є вам послання – що вона вам скаже, що важилового вона вам можете дати ?💫 За допомогою арт-технікам: ізотерапії та казкотерапіі, а також метафоричним карткам ми зможемо легше, і в той же час акуратно і дбайливо поринути в себе і прийняти себе разом зі своєю "зворотньою стороною".❤️ Матеріали для роботи: карти МАК, папір, кольорові олівці,(надаються). 🗓️Дата : 04.05.2024 (субота) ⏰Час : 14:00 ( 2 години) 📌Локація:Downtown (Central Library) 💰Оплата: 35 CAD ‼️Кількість місць обмежена (попередній запис з предоплатою 10 cad)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6003986895T Offline
    t6003986895T Offline
    Olga Bag
    wrote on last edited by
    Вітаю,хто підскаже,вже другий раз приходить лист від банку RBC, щоб заповнила declaration of tax resident for individual. Заповняла,відправляла, знову просят уже з попередженням. Може щось не так роблю) В графі де Declaration of tax residence є три опції: 1 . У є SİN number Canada .2.Ти платиш податки в США. 3. Платиш податки в іншій країні. І в мене тепер питання,треба обирати і перший і третій варіант,так я ще плачу податки і в Україні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t795604885T Offline
    t795604885T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Добрый день! Ищу работу full time. Буду благодарна за любые варианты, есть опыт работы в Канаде - Housekeeper 1,5 года. Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Alexandra надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1125 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sofia Motruk❤️
    wrote on last edited by
    Доброго дня, ТЕРМІНОВО потрібен адвокат або юрист, дякую 🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras Sikora
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Чи є в групі хто буде подаватися, розглядає можливість або вже подався на ПР через BC PNP Entry Level and Semi-Skilled construction 🦺?
    1 Reply Last reply
    0
  • t347079842T Offline
    t347079842T Offline
    Татьяна фотограф Скуфинская
    wrote on last edited by
    Хто подавав заявку в ком‘юніті центр по пошті, як довго очікували відповідь?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana Martun
    wrote on last edited by
    Я теж мову не дуже знаю ,ми не хотіли вас образити, а просто пояснити Ви так само можете піти у волк ін клінік чи до сімейного і попросити дати направлення до хірурга укр чи російськомовного, але вони просто так направлення ж не дають треба причину ну і в того рос чи укр хірурга може бути черга записів на рік наприклад.Ми ходили до англомовного лікаря і він нам дав направлення до педіатра російськомовної,але наприклад якщо черга до російськомовного довга,а до англомовного менша не потрібно боятися англомовного,можна попросити перекладача нам при обстеженні дитини вже з 5 разів надавали перекладача як і через монітор так і в присутності нас.Ми до одного спеціаліста чекали рік і мені вже все рівно було якою мовою головне,щоб скоріше обстежив,щоб призначити лікування.Той хто вас призначає до спеціаліста бачить список лікарів і ще про приватні заклади я не чула ,ну як в нас Украіні де прийшов заплатив і не чекаєш, нам тут пропонували платного лікаря але чекати не рік, а пів року...
    1 Reply Last reply
    0
  • t988984958T Offline
    t988984958T Offline
    Katy
    wrote on last edited by
    Всем привет. Подскажите, пожалуйста, кому родные/друзья отправляли по почте вещи и лекарства из Украины? Какой лучше почтой отправлять: укр/мист/нова пошта?
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Укр дешево всего 3 недели ехало как для укр почты это гипер скорость
    1 Reply Last reply
    0
  • t441785197T Offline
    t441785197T Offline
    Лера
    wrote on last edited by
    Мист, в среднем 3 недели едет, лекарства ок, но их надо прятать
    1 Reply Last reply
    0
  • t5769778196T Offline
    t5769778196T Offline
    Надя Мельник
    wrote on last edited by
    Чоловік-канадієць і дружина-українка)
    1 Reply Last reply
    0
  • t180049315T Offline
    t180049315T Offline
    Oleksa Uzarskyi
    wrote on last edited by
    а хто з ким воз'єднується?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5769778196T Offline
    t5769778196T Offline
    Надя Мельник
    wrote on last edited by
    Привіт всім. Можливо, хтось підкаже, через скільки часу після одруження з громадянином Канади можна подаватись на ПР за програмою возз'єднання сімей для українців?(одружились кілька днів як)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Al
    wrote on last edited by
    З 11-го ТРАВНЯ починаємо 7-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 15-те червня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - виключно за попереднім записом. Запис - ДО 6-го ТРАВНЯ включно. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері. З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
    1 Reply Last reply
    0
  • t180049315T Offline
    t180049315T Offline
    Oleksa Uzarskyi
    wrote on last edited by
    так то не воз'єднання для українців
    1 Reply Last reply
    0
  • t180049315T Offline
    t180049315T Offline
    Oleksa Uzarskyi
    wrote on last edited by
    якщо дружина, то неважливо хто він за похожденням, все набагато простіше, це просто буде програма для spouse
    1 Reply Last reply
    0
  • t5769778196T Offline
    t5769778196T Offline
    Надя Мельник
    wrote on last edited by
    Чоловік за походженням українець, але має канадське громадянство вже багато років. Дружина - українка. Щодо Вашого коментаря - ви цю програму читали?))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Ekaterina Lyshova надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1130 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t393308589T Offline
    t393308589T Offline
    Liza Tumanova
    wrote on last edited by
    Всім привіт, шукаю інструктора по водінню в Кукітламі або Бернабі. Чи хтось знає когось ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags