Ukrainian Vancouver
-
Я все ж таки сподіваюсь,що вони прийдуть до кінця тижня
-
Тут я Вам помочь не смогу, там их прошлогодних налогов заполнять надо, а без налогов я не знаю, увы
-
Так, у конвертах)
-
Я також за це їх питав, сказали, що в такому випадку краще створити нову заявку з новою адресою
-
Хмм, дякую) а ви так робили, чи вам вдалось нормально отримати картки?
-
Я так робив, бо спочатку вказав неправильну адресу проживання, картки отримав) Все добре)
-
Дякую!
-
Можно заказать на почте переадресацию - mail forwarding, это стоит порядка $60 на полгода
-
Привіт, я канадець, але я дуже добре розмовляю російською, і я почав вивчати українську 6 місяців тому,я можу говорити, але моя граматика та словниковий запас дуже погані. якщо ви хочете потренуватися розмовляти англійською/українською, дайте мені знати. Також можу дати пораду щодо пошуку роботи :)
-
Давав знати вже у FB :)
-
Hello! We are a Ukrainian manufacturer of the luxurious collections of homewear and lingerie since 2005. Right now, we are looking for an exclusive retail partner in your country. We offer unique products at fair prices. Say YES! And I will sent you a wholesale price list and more details about our production With best regards, Komilfo Lingerie Team
-
Весною плануємо, з дружиною та донькою
-
Супер, на зв'язку! Трохи пізніше відповім, з дитиною )
-
Печатка не дозволяє подорожувати по ЄС. Вона дозволяє бути легально тільки на теріторії Польщі. Пандемія і тимчасовий захист від війни теж дійсні тільки на теріторії Польщі. Для всіх інших країн потрібно мати дні безвізу. Але заїхати до Франції, щоб вилетіти в Канаду, можна. Якщо є квитки. Якщо квитків немає і поліція зупинить і перевірить документи, то виявлять, що Ви на теріторії Франції нелегально. Тоді вже треба буде пояснювати. Карту побуту теж не втрачається. Приїдете і отримаєте її. Одне, що заїхати на теріторію Євросоюзу зможете тільки через 90 днів, коли у Вас з‘являться дні по безвізу.