Ukrainian Vancouver
-
Привіт, чи може хтось порадити еміграційного консультанта ?
-
Всім привіт, чи дають ворк перміт на даний момент, для тих отримав візу в 2022 році, POE Letter в наявності?
-
Yan Zavelion. В Гугле посмотрите - принимает в Ричмонде
-
Ульяна Гребенникова💻📱 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1205 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Всім привіт, я Аня, арт майстриня манікюру, запрошую вас до себе на креативне та якісне покриття в east Vancouver за адресою 33 North Templeton drive , Vancouver В інстаграмі більше моїх робіт🧚🏼 Instagram: ua.van.manik Перший візит знижка -20% Манікюр+ укріплення + покриття = 40$ (ціна без знижки ) ☺️ Викохаю кожен ваш нігтик🩷
-
Добрый день! Ищу соседку для проживания в 2bd/2br квартире в новострое 2024 года, 15 минут пешком от станции Edmonds. Бюджет от 1400 до 1700 (зависит от площади квартиры). Буду очень рада познакомиться и пойти вместе глянуть варианты🥰
-
Anna Kh надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1208 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Приходьте на перший у Ванкувері вечір української поезії 💛 Це унікальний затишний творчий захід, де вас чекають твори сучасних українських поетів в музичному супроводі гітари, співучих чаш, хендпану та DJ сетів. Всі зібрані кошти будуть передані на будитнку-інтернату для діток з відхиленнями в Житомирській області 🙏 📍12 квітня, 17:00, Downtown Vancouver Деталі на сторінці події в фб за пошуком Ukrainian poetry soiree або напишіть мені і я залюбки надішлю вам активне посилання ☺️