Ukrainian Vancouver
-
Буду вдячна )
-
Доброго дня хто може був у skilled trades bc і може дати якусь пораду
-
Пишу в особисті
-
Був яку пораду дати?
-
Привет всем! Я ищу работу. Ранее работал в IT, но сейчас готов рассмотреть любые варианты. Живу в Ричмонде. Буду рад любым советам и рекомендациям. Заранее спасибо!
-
Alisa надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1307 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Якщо що в мене є силка на той що за 25$, якщо той що вам скинули дорожче то можу цей скинути
-
Доброго дня) Сходіть до WorkBC вони вам допоможуть оплатити ці курси) Якщо здавати самому то Food Safe 1 level коштує біля 150 доларів без тах, Serving it right 40)
-
Дякую)
-
Я нічого не платила зовсім, але я робила через WorkBC) Вам пощастило або для вас була гарна скидка))
-
Я за фудсейф заплатила 25 🧐
-
Доброго вечора ! Скажіть будь ласка , а ворк перміт по приїзду вже остаточно не дають ?
-
ні, мені начальник скинув сайт на якому для всіх цей курс коштує 25
-
Дайте будь ласка посилання)
-
Скинула в особисті, бо тут видаляються
-
не чув, щоб не давали
-
Алина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1313 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Кокитлам ( Буркитлам
-
2 вінтажні лампи ( тяжкі, різьблене залізо+ мрамор) 50 дол/ 2шт
-
Стіл , розложується, 50 дол ( стан нового, стільці ( важкі ,різблене дерево) 10 дол
16 Jan 2023, 06:08
Post 28156 of 31063
about 10 hours ago