Ukrainian Vancouver
-
Дівчатка, хто не любить влітку обтягувати себе великою кількістю косметики? Хочу запропонувати вам альтернативу - це ламінування вій та брів🔥 Ці процедури з легкістю зможуть замінити ваш повсякденний макіяж, а особливо влітку коли хочеться легкості на обличчі. Працюю на двох зручних локаціях 📍New Westminster 📍Vancouver 🔥На перший візит -15% 🔥 Також кожен мій клієнт отримує Loyalty card , яка надає можливість отримувати знижки при наступних візитах 👌 Надаю такі послуги як : 🌹 Ламінування вій 🌹 Фарбування вій 🌹 Ламінування брів 🌹 Фарбування брів 🌹 Корекція брів ( віск/пінцет ) 🌹 Депіляція воском над верхньою губою, депіляція обличчя
-
Всім привіт, я Аня, арт майстриня манікюру, запрошую вас до себе на креативне та якісне покриття в east Vancouver за адресою 33 North Templeton drive , Vancouver В інстаграмі більше моїх робіт🧚🏼 Instagram: ua.van.manik Перший візит знижка -20% Манікюр+ укріплення + покриття = 45$ (ціна без знижки ) ☺️ Діє гарантія 1 тиждень на ремонт, в разі сколу, тріщини, поломки ремонт безкоштовно 😉 Викохаю кожен ваш нігтик🩷
-
Можливо хтось знає, чи є лотерея грин карт, імміграційним наміром. Тобто якщо запитають на співбесіді на туристичну візу в США, чи є у вас іміграційні наміри, в мене їх немає, але я заради цікавості грав у Лотерею. То як буде правильно відповісти. І можливо хтось недавно отримував туристичну візу в США, і може дати якісь поради і розказати як це було.
-
Зрозумів. Дякую.
-
участие в программе green card lottery не является immigration intent. На собеседовании спрашивали, зачем виза, есть ли родственники в США, есть ли full-time job в Канаде.
-
У ванкувері, телефон можна було залишати при вході десь?
-
Вы можете заранее подойти и спросить у охранника, там очередь на улице начинается все равно, и первый контроль перед входом в здание.
-
😂, зрозумів. Ну в мене тільки телефон буде, думав може з телефоном тільки можна.
-
Нет, ничего с собой нельзя и на месте оставлять негде было (хотя стояли в очереди китаец с рюкзаком и индуска с чемоданом 🤦🤣 - им сказали идти искать камеру хранения в ближайшем магазине или где-то ещё). Мы все оставили в машине в багажнике.
-
Зрозумів. Дякую.
-
Якщо мені на 10:45, то наскільки треба прийти раніше? І якщо вже буду 10:45, а я досі буду в черзі?
-
Ну, про оставить телефон я имел в виду заранее в другой день просто прийти и спросить... А по поводу назначенного времени - мы выехали с запасом, приехали рано и пришли где-то за 30-40 минут... А там живая очередь 🤣🤦 По ней вроде и запускали (но вроде спрашивали, кто на какое время записан). Мы, как мне кажется, в итоге минут на 15 раньше своего времени туда зашли.
-
Зрозумів. Дякую дуже.
-
Соціальне оголошення. Нагадування для новеньких, які планують залишитись в Канаді, або хочаб на 5 років: 1. Робіть права на авто, хоч початкові учнівські, чим пошвидше, а потім нехай лежать права і чекають коли буде машина. 2. Контролюйте кредіт скор, не фанатично, лише памятайте що це також важливо. Можна для початку завантажити на телефон кредіт-карму. 3. Робіть якнайшвидше ПР, це реально свобода від лишніх стрессів. Якщо легше зробити за рік, в умовній Манітобі, то Я б кинув все і зробив. Це все гра-обмін, на ваші роки життя. Нехай Вам щастить у всьому!❤️