Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    Вітаю із Днем Конституції України! Хай всі права будуть захищені.
    1 Reply Last reply
    0
  • t657285024T Offline
    t657285024T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Віддаю сумку жіночого одягу за 20cad забрати у даунтаун, розміри М-L, дещо оверсайз, все у хорошому стані. Додаткові фото в приват. Забрати завтра ввечері після 7:30pm
    1 Reply Last reply
    0
  • t407857517T Offline
    t407857517T Offline
    anastasía
    wrote on last edited by
    Мої глиняні вироби - заберіть за донат! + глина (декілька видів) *ті що помічені хрестиком - продані* локація English Bay забрати необхідно до 30.06 пишіть! 🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • t407857517T Offline
    t407857517T Offline
    anastasía
    wrote on last edited by
    Ванкувер! Продаю речі у звʼязку з переїздом: Надувний матрас Woods з насосом - 80$ новий, скористалися один раз, розміри 137х188cm Протеїн Whey з пробіотиками (десь третина пачки) - 10$ Wifi Роутер - 10$ Стіл письмовий, трошки в подряпинах, але функціонально все супер, є висувна шухлядка і три полички Віддам безкоштовно, якщо приїдете заберете! Дещо залишилось з кухонного приладдя - заберіть безкоштовно локація English Bay забрати необхідно до 30.06 пишіть! 🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    Гарні вироби
    1 Reply Last reply
    0
  • t5708510608T Offline
    t5708510608T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Здравствуйте! Меня зовут Анна, я проживаю в Канаде уже один год и шесть месяцев. В настоящее время работаю барбером. Я не курю и не пью, веду здоровый образ жизни. Ищу комнату для аренды в диапазоне 800-900 долларов в месяц, желательно в районах Бернаби или Китсилано. Я ответственный и надежный арендатор, который ценит чистоту и спокойствие в доме. Если у вас есть доступные комнаты или вы знаете кого-то, кто сдает комнату, я была бы очень благодарна за информацию. Пожалуйста, свяжитесь со мной по электронной почте или телефону. Заранее благодарю за помощь! С уважением, Анна
    1 Reply Last reply
    0
  • t407857517T Offline
    t407857517T Offline
    anastasía
    wrote on last edited by
    дякую ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor G
    wrote on last edited by
    А ви оптиміст.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by
    Комусь потрібен диван безкоштовно? Забирати завтра до 10:00 Mount Pleasant
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Таке питання,що хоч в дзеркало колись дивилися?Я лиш інфо даю
    1 Reply Last reply
    0
  • t7417895310T Offline
    t7417895310T Offline
    Іван
    wrote on last edited by
    Друзі, прошу Вас про допомогу . Я військослужбовець 13-бригади «Хартія», виконував бойові завдання на Донецькому напрямку На разі, знаходжуся в госпіталі в м. Золочів. Діагноз: асептичний некроз голівок стегнової кістки, потрібне термінове операційне втручання для заміни кульшових суставів ! 5355571113684435 Іван Скрипник PayPal skripniikiivan Ціна імплантів 200 000 грн. На сьогоднішній день, нажаль, це непідʼємна сума для мене, з урахуванням того, що вже на лікування витрачено багато! Тому прошу Вас про допомогу! Буду вдячний за репост та Донат ❗️ Дякую🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mali P
    wrote on last edited by
    Запрошуємо дітей на заходи в організації Impact north shore під час канікул. Безкоштовно, потрібна реєстрація. Локація: north vancouver
    1 Reply Last reply
    0
  • t5785326729T Offline
    t5785326729T Offline
    Julie
    wrote on last edited by
    Доброго дня, група! Підкажіть, будь ласка, виходячи з особистого досвіду або досвіду знайомих, як виїхати з Канади до Європи з кішкою. Дано: кішка, 2 роки, має польський паспорт Євросоюзу, чіп, була вакцинована проти сказу (термін дії вакцини вже минув, оскільки він був рік). У кішки немає титрів, оскільки Канада їх не вимагала. У яку країну летимо, ще не визначилася, але це буде найближчим часом, тому хотілося б дізнатися про все заздалегідь. Крім того, якщо я не помиляюся, титри робляться протягом трьох місяців. Якщо вони потрібні, то де їх можна зробити, скільки це займе за часом і скільки коштуватиме? Чи потрібно знову робити вакцинацію проти сказу? Чи потрібні ще якісь документи? П.С. Прошу не відповідати, що треба йти до ветеринарної клініки та дізнаватися у ветеринара. Вони не мають такої інформації, або просто мені попалися такі, які нічого не знають. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg T (Нико 🇺🇦)
    wrote on last edited by
    Доброго дня, шановні, чи може хтось порадити гарний майданчик з розміткою, щоб попрактикуватись на автівці, бо отримую на роботі модель з незвичними габаритами, та треба одразу починати користуватися. Хочу поманеврувати без зайвих перешкод та визначитися з маркерами на перший час. Бажано поруч з West End or South Burnaby. Дякую заздалегідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1249231992T Offline
    t1249231992T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Здравтсвуйте. Кто-то летел в европу транзитом через америку?Это возможно без визы американской?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allison
    wrote on last edited by
    Ноу. Вас даже не посадят на самолет
    1 Reply Last reply
    0
  • t6434946732T Offline
    t6434946732T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Усім привіт🩷 Мене звати Катя і я починаючий майстер-бровист. Шукаю моделей для поповнення портфоліо та відпрацювань. Процедури: -Корекція +фарбування брів ( безкоштовно❗️) -ламінування+фарбування+корекція брів ( оплата лише за матеріал 20 CAD доларів ) Локація : 11018 126A St, Surrey В 3-х хвилинах ходьби від станції метро Scott Road Більш детальну інформацію можна дізнатися в ПП Додаю декілька фото робіт🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Завтра у вихідний день більшість супермаркетів буде закрита. Парковка у Вашому розпорядженні. Ще можна під‘їхати до найближчої High School. Там зазвичай теж великі парковки і нікого на них
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg T (Нико 🇺🇦)
    wrote on last edited by
    Дякую за підказку по High School, маю одну поруч. Супермаркет зараз не мій варіант, отримаю авто тільки у вівторок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t852010500T Offline
    t852010500T Offline
    Равлик Добра
    wrote on last edited by
    Чудова мить яскравого дня у Канаді
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.