Ukrainian Vancouver
-
ні, це не job offer
-
Я так розумію, що в цьому випадку йдеться про LMIA job offer
-
треба сісти розібратися
-
бо я доволі далекий до цих імміграційних процесів
-
Фактично, я ж можу спитати хоча б назву і номер програми по якій мені пропонують зробити документи
-
Нажаль, дуже на те схоже.
-
Тим більше , навіть програма спонсорства родичів є дуже специфічною . Декілька років її банально відміняли. Там всі місця , зазвичай , вигрібвюаються за декілька хвилин, після відкриття слотів.
-
Гаразд, дякую. Бо у мене таке відчуття склалося, що мене так розводять
-
Продивіться еміграційні програми. Може це щось нове. Хоча навряд. Ніколи про таке не чув. Навіть поняття такого у відносинах з роботодавцем ніколи не зустрічав.
-
Стоматологи тут є?😅
-
Доброго вечора Цікавить таке питання Нещодавно купив собі гревел велосипеда І хотілося б поїздити з кимось у компанії (ака Ляпота) Чи існує якась українська гревел комьюніті? Залюбки б поїздив у будні після роботи або ж у вихідні (Не претендую на якісь бревети) 👋🏻
-
Скоріш за все і роботодавець від цього далекий. Навіщо канадцям розуміти всі нюанси еміграційних програм?! Наврядчі там якісь низмені мотиви. Можу припустити, що роботодавець розуміє, що дана професія входить до прохідного списку NOK. Тому і намагається подати це , як додатковий бенефіт.
-
Вітаю всіх,мене звати Ілля в моєму житті сталася страшна подія, моя вагітна дружина потрапила в ДТП. На 27 тижні зробили кесарів розтин щоб врятувати обох. Дружина в реанімації стан важкий дитина теж. Кожного дня витрачається багато коштів. Прошу вашої допомоги щоб врятувати їх. Реквізити Карта 5258220060150325 PayPal anastasiayaaga Детальніше перейдіть за посиланням яке знаходиться в профілю
-
Дякую 🙏🤗
-
Так, по CUAET
-
так, але тут не пускає. кину в особисті
-
все це при умові що ви подавалися по програмі CUAET
-
Дякую Маєте ссилку на офіційний канал?
-
повинні видавати. подовжили програму до кінця року
-
Доброго дня всім. Хто прилітав останнього тижня в Канаду? Видають ще ворк перміт чи відмовляють? Якщо відмовляють чи пускають в країну по воркер візі?
16 Jan 2023, 06:08
about 3 hours ago