Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Привіт! Однозначно The Butchart Gardens, годинки 2 мінімум закласти, дуже гарне місце. І в цілому якщо без машини їхати, то закладати час на дорогу паблік транспортом, бо це займає багато часу. А так то там більшість місць туристичних сконцентровано в даунтауні, де пішки попри набережну можна обійти все)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1745645962T Offline
    t1745645962T Offline
    Mariana Mariana
    wrote on last edited by
    Привіт, хто був в Вікторії що варто відвідати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    здається кімната для 1 особи на 2 поверсі в 2-ох поверховому будинку Ціна: 1300 + комуналка (+-100) продовження помісячно доступно з 1 вересня 3390 East 49th Avenue гарна транспортна розв'язка автобусні зупинки одразу біля будинку: 49, 26, 31, 139, 430 7 хвилин до метротаун автобусом сучасний будинок та нова повністю обладнана кухня паркувальне місце у дворі 10 хвилин пішки до супермаркету хороші сусіди (2 хлопця та 1 дівчина) сушіння та прання в будинку
    1 Reply Last reply
    0
  • t1384202914T Offline
    t1384202914T Offline
    Ivan Mishyn
    wrote on last edited by
    Добрый день, ищу человека на должность хелпера, ( установка окон ) работа с 7:00 до 18:00 встречаемся на складе в порт кокитлам , оплата на страт 200 $ в день, с появлением опыта зп осуждается пишите в ЛС.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    сдается комната для 1 человека на 2 этаже в 2-ух этажном доме Цена: 1300 + комуналка (+-100) продление помесячно доступно с 1 сентября 3390 East 49th Avenue хорошая транспортная развязка автобусные остановки сразу возле дома: 49, 26 , 31, 139, 430 7 минут до метротаун на автобусе современный дом и новая полностью оборудованая кухня парковочное место во дворе 10 минут пешком до супермаркета хорошие соседи ( 2 парня и 1 девушка) сушка и стирка в доме
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Потусили як правільниє пацани! 😆
    1 Reply Last reply
    0
  • t489870879T Offline
    t489870879T Offline
    Ромко
    wrote on last edited by
    Привіт! Я Роман, SMM спеціаліст із досвідом роботи на різних проєктах, де я допомагав збільшувати їхню онлайн-присутність та залученість. Закінчив декілька практичних та теоретичних курса в сфері соціальних медіа. Я пропоную розробку стратегії соціальних медіа, створення якісного та привабливого контенту (тексти, зображення, відео), управління таргетованими рекламними кампаніями на Facebook та Instagram, (інші платформи), а також активну взаємодію з підписниками. Мої навички включають аналіз метрик ефективності для оцінки успіху кампаній та співпрацю з інфлюенсерами для розширення охоплення вашого бренду. 📈 Я вже досяг значних результатів, збільшуючи підписників та залученість для попередніх клієнтів. 🔍 Мій індивідуальний підхід забезпечує стратегії, адаптовані під ваш бренд та аудиторію. ❤️ Я маю пристрасть до соціальних медіа та постійно слідкую за трендами та найкращими практиками. 🤝 Також я відкритий до волонтерських проєктів для підтримки значущих ініціатив. 🌟 📊 Маю 1 успішний кейс, за подробицями в приватні повідомлення. Створімо щось чудове разом!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nick
    wrote on last edited by
    На якому сайті подати на продовження чинної робочі візи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t808614214T Offline
    t808614214T Offline
    G
    wrote on last edited by
    Всем привет! Ищем 4-5 человек Full-time на Lawn care and Landscaping Зарплата на старт $20/час , постепенно повышаем до $25/час по мере обучения (1-2 месяца обычно), после года работы накидываем $2.5/час за стаж. Супервайзер $30/час Приятная команда, все работники русскоговорящие. Основные задачи: косить газоны, кусты, вырывать сорняки, продувать и тд все что связано с Commercial/Strata Landscaping and Lawn Care С опытом стартовая зарплата обсуждается. Начало работы со следующей недели, или с 12-го как получиться. Пишите в личные сообщения кто серьезно настроен.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1371037030T Offline
    t1371037030T Offline
    Julia S
    wrote on last edited by
    Зрозуміла! Дуже вдячна за відповідь ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kristina
    wrote on last edited by
    Змінюєте ваш ворк перміт на стаді перміт, це робиться самостійно, в ютубі є багато відео як це зробити. Ви можете його не змінювати тільки в тому випадку, якщо отримали або подалися на вп до липня 23 року, тоді вам на пошту повиннен був би прийти лист, який дозволяє з вашим вп навчатися більше 6 місяців.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1371037030T Offline
    t1371037030T Offline
    Julia S
    wrote on last edited by
    А як можна отримати дозвіл на навчання, якщо коледж з цим не допомагає? Сама податися я ніби не можу, вірно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandra
    wrote on last edited by
    Понад 6 місяців послідовних місяців без дозволу не можна, не зважаючи на форму навчання online чи ні, full time або part time теж не має значення
    1 Reply Last reply
    0
  • t1371037030T Offline
    t1371037030T Offline
    Julia S
    wrote on last edited by
    Так, дякую ☺️ Я теж знаю, що до 6-ти місяців нічого не потрібно, питання саме про курс на 8-10 місяців
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandra
    wrote on last edited by
    Я мала курс онлайн 8 тижнів, дозвіл на навчання не був потрібен Потім взагалі в іншому коледжі ще 12 тижнів за програмою навчалась, теж дозвіл не був необхідний
    1 Reply Last reply
    0
  • t1371037030T Offline
    t1371037030T Offline
    Julia S
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Чи є хтось хто навчається тут у коледжі онлайн? Мені відповіли з коледжу, що не допоможуть з тим щоб податися на дозвіл на навчання, бо це онлайн навчання, і також запитали чи маю я право на своєму дозволі на роботу навчатися на курсі, якщо він триватиме більше 6-ти місяців. Хтось щось про це знає?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1008145146T Offline
    t1008145146T Offline
    Andri
    wrote on last edited by
    Привіт, друзі! 🏘 Здаємо в оренду наш дуже люблений повністю обмебльований дім* в Langley/Surrey *є все: від ліжок і диванів до ножів і вилок 🍽 (див фото) З 1 вересня. Дуже класний район з хорошими школами. Ідеальний тенант: - на 12 місяців+ - 2 working professionals (або сімʼя з дитиною) - хороші реферали, credit check Більше про дім: - 3 bedrooms, 2.5 bathrooms - gas fireplace - washer & dryer - dishwasher - all kitchen appliances - 65" TV - large bathtub + showers - smart home features - high speed internet included - parking on premises Пишіть в приватні і я скину лінк на лістінг і відео (тут лінки не пропускає)
    1 Reply Last reply
    0
  • t503873436T Offline
    t503873436T Offline
    Volodymyr Zakharevskyi
    wrote on last edited by
    Напішить мені
    1 Reply Last reply
    0
  • t345939133T Offline
    t345939133T Offline
    Yana Korogoda
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Пропонуємо вам копчені смаколики для вашого столу. Для замовлення пишіть в особисті повідомлення Ось наше меню: Ковбаса домашня - $45/кг (кільця різної ваги від 300 г). М'ясо нежирне свиняче (карбонад) – $35/кг; М'ясо напівжирне свиняче (шия) – $40/кг; Сало (підочеревина м'ясна) – $40/кг; Яловичина – $55/кг; Курячі ніжки – $27/кг; Рулет курага, чорнослив та горіхи – $60/кг; Рулет з болгарським перцем та оливками– $60/кг; Скумбрія гарячого та холодного копчення - $30/кг; Копчена качка - $35/кг. Наша локація South Surrey, також можлива доставка
    1 Reply Last reply
    0
  • t886163460T Offline
    t886163460T Offline
    Anton
    wrote on last edited by
    Оренда студії. Будівля не в чудовому стані, але дуже дешева і може бути корисною для деяких людей. Королівські вежі 140 6th St, New Westminster, BC V3L 2Z9
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags