Ukrainian Vancouver
-
Привіт!😏 Ми ще в Україні, але якщо хочеш можеш присилати мені тексти українською,я зможу правити.Було б цікаво спілкуватись я лише вивчаю англійську. Бажаю тобі знайти цікавих співрозмовників!🙏
-
То тенденція останніх року-двох. В Канаді їжа завжди була дещо дорожча, та разом з цим стандарти якості вищі за США. Зараз американська інфляція та кусова різниця ціни майже вирівняли. Хоча бувають і цікаві метаморфози Цікаво коли в Каліфорнії купляєш каліфорнійські фрукти, до яких встиг звкнути у Канаді, за ціною вдвічі більшою, ніж у канадському Суперсторі. 😀
-
Знайшов цікаву статистику. Цікава інфографіка – кількість нових permanent resident з громадянством України Бачимо різкий стрибок у першій половині 2022 року (до 800) і потім різке зниження до 400. Пояснюється це дуже просто – з перших днів війни уряд Канади запровадив ряд спеціальних заходів для громадян України, в тому числі пріоритетний розгляд справ Міністерством Імміграції (IRCC). Таким чином, різкий пік 800 означає, що уряд швидко опрацював тих 800 справ, що були на розгляді федерального уряду. Що відбулось далі? Бачимо, що після приблизно 400 кількість знижувалась більш поступово. Чому так? За рахунок справ, які були на розгляді на провінційному етапі. Провінції також розглядають справи українців пріоритетно. Тому заявники отримали провінційні номінації, подались до федерального уряду на отримання PR і були розглянуті. Подальше зниження до мінімуму означає, що всі (або майже всі) справи українців, які були в черзі на розгляд, - були розглянуті, а нові справи розглядаються по мірі надходження. P.S. Це субʼєктивне трактування виходячи з відомих обставин.
-
Так заберуть одразу! Можна буде їздити лише з буквою "L" це означає, що з вами і машині обов'язково має бути одна людина з "повними" правами(обов'язково)
-
І рекомендую взяти хочаб один урок з інструктором, щоб він вказав на недоліки водіння по канадським правилам
-
В чому проблема здати на права і іздити?