Ukrainian Vancouver
-
Он ученик тут тоже доки нужны 🤣 Сча умру 🤣 Пс как минимум 1 год апрентис на пр не канает до сдачи первых экзаменов это 100%
-
Так а тут шо написано?)
-
Підтвердить не Red Seal, а FSR. Та і то, він має тільки право звернутися до Safety BC, щодо перевірки відповідності електричних робіт вимогам коду.
-
Хто підтвердить, що еоектромонтажні роботи виконані за кодом?! При ваеденні об’єкту в експлуатацію без таких паперів не обійтись. Red Seal означає юридичну суб‘єктність виконавця, яка, в разі чого, може перетворитись на кримінальну відповідальність.
-
Так а до чого тут Red Seal? Він не для права підпису, а для права працювати в певній індустрії, яка його потребує. Не забувайте, що великими проєктами керують не електрики. Вони лише виконавці плану робіт. А є ще AScT та P.Eng, які виконують роль супервайзерів. Так вони теж не повинні мати Red Seal. В них свої провінційні ліцензії. Apprenticeship можна зробити й не навчаючись в Канаді. Саме як і AScT чи CTech.
-
Согласен
-
Пряме питання. Хто підписуватиме документи про виконані роботи , без цих документів будинок не здадуть, та хто піде в тюрму , як хата згорить по причині халтури?
-
Для apprentice потрібен сертифікат apprentice. Зазвичай канадці отримують його у старшій школі. Біля ученика повинен бути ліцензований електрик, який буде підписувати папери
-
Не завжди потрібен Red Seal. Тільки для Industrial та Heavy Machinery. Для Residential не потрібен, але може бути потрібен FSR якогось рівня. Та Apprenticeship. Залежить від компанії. Але без Red Seal зарплатня зазвичай в 2 рази нижча, ніж з ним.
-
Мой знакомый, работал на заводе без единого Канадского документа, просто по знакомству. В каждой заявке на работу, указывается перечень необходимых квалификаций и квалификационных документовю. Вы хотите сказать, что Electrica Apprentice нужен Red Seal?
-
Щоб працювати електриком, потрібен Red Seal! Людина повинна підписувати документи. Це навіть не про кваліфікацію мова йде, про відповідальність.
-
Если компанию, котоая берет человека на работу подходит, то для PR, я думаю тоже
-
• Trade certification for construction electricians is compulsory in Newfoundland and Labrador, Nova Scotia, Prince Edward Island, New Brunswick, Quebec, Ontario, Manitoba, Saskatchewan and Alberta and available, but voluntary, in British Columbia, the Yukon, the Northwest Territories and Nunavut.
-
72200 Electricians (except industrial and power system)
-
Как я уже писал выше, сертификация добровольная и не обязательная в BC
-
Ви просто схоже не розумієте, що таке бути електриком в Канаді. Потрібен сертифікат Red Seal. Без нього, незважаючі на любий попередній досвід, Ви тут не електрик. Всі внші питання відразу втрачають сенс
-
Потрібен на роботу водій-мувер, з air brakes оплата 27 доларів на годину, з середньої англійською, за деталями звертайтесь в дірект
-
Сертификация электриков, не обязательна в BC
-
Шановна громадо, моя дочка шукає дівчину руммейта у велику кімнату у світлому просторому двобедрумному бейсменті будинку, розташованого у затишному місці в Coquitlam на Westwood Plateau. 5 хвилин машиною або 10 хвилин автобусом №187 від Coquitlam Centre. В бейсменті є величезна світла living room та кухня, пралка із сушкою, інтернет. Оплата $1050 на місяць + 1/6 від намотаної жителями будинку електрики та газу. Пишіть у приват, якщо зацікавлені. Нажаль, посилання тут додати не можу.
-
Вам нужен иммиграционный юрист/ адвокат Насколько я знаю нельзя работать электриком без соответственной корочки
16 Jan 2023, 06:08
29137/31575
about 2 hours ago