Ukrainian Vancouver
-
То справді велика проблема та коштуватиме досить дорого. Чим менше дитина, тим тяжче щось знайти. З двома малими дітьми буде дешевше сидіти дома, ніж працювати та віддавати всі гроші за садочок. Обов‘язково вкажіть район мешкання. Садочок має бути поряд. Кататись кожного ранку та ввечері ,з малими дітьми , у годину пік буде нереально. Хай щастить!
-
Привіт. Підскажіть будь ласка, якщо хто знає чи має досвіт з оформленням дитини в дитячий садок або чи є якісь програми? Вік дити 1рік і 10 місяців. Буду вдячна за інформацію, поради чи підсказки куди та які садки можемо звернутись.
-
Погода прекрасна. 🌞Можна безкоштовно зібратись, на лавочці. Наприклад English bay Beach/ BC place. Якщо невистачає гравців, на "E Cordova st", завжди можна добрати професіоналів цієї гри.
-
Міша надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2379 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Ну треба з чогось почати
-
Щоб створити групу, потрібно мати місце збору. У мене такого нема ((
-
Створи свою групу)
-
Можно зробити групу для бажаючих
-
Нові Vans Old Skool. Чоловіку не підійшов розмір. Ціна: 65 CAD В магазині - 100 CAD.
-
Сдается комната в Северном Ванкувере на 17th street. С 15 сентября. Дам контакт арендодателя. Есть еще две свободные комнаты. Общая кухня, зал, две полноценные ванные. Огромный бэкярд с грилем.
-
Studio for rent available from 1 st OCTOBER - $1950 per month- New Westminster - near sky train contact +1 (778) 681-6375
-
Шукаємо четверту людину (нас троє дівчат) у групу для підготовчих занять до CELPIP 10 $ за заняття по пʼятницях у Ванкувері
-
Всем привет! Продолжаем поиск людей. Ищем последнего человека с правами Lawn care and Landscaping Зарплата на старт $20/час с Канадскими правами класса 5 $21 старт. Постепенно повышаем до $25/час по мере обучения (1-2 месяца обычно), после года работы накидываем $2.5/час за стаж. Супервайзер $30/час Приятная команда, все работники Украино/русскоговорящие. Основные задачи: косить газоны, кусты, вырывать сорняки, продувать и тд все что связано с Commercial/Strata Landscaping and Lawn Care С опытом стартовая зарплата обсуждается. Начало работы следующая неделя. Пишите в личные сообщения кто серьезно настроен.
-
Напишіть в групі Укрванчат це питання. Там всі гравці 🙂
-
Продам туфлі. 👠💃. Дуже зручні та стильні. 📍Ванкувер даунтаун. Стан: хороший( майже як нові, один раз взували) Розмір: EUR: 39, US: 8.5 Ціна: $20 CAD ( договірна)
-
Все ще питання про мафію 🙂
-
знаю что проводят игры «Что Где Когда»
-
Мафія. Гра така
-
вопрос не понятен.. вы что ищите?
-
Привіт ) Десь збирається мафія у Ванкувері ? Буду вдячна за інфу
16 Jan 2023, 06:08
29356/31501