Ukrainian Vancouver
-
Matvey надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2498 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, может кто-то ходил и учился плавать в бассейн?! Интересует в Суррей. Цены и сколько в неделю.
-
Для начинающих, которые вообще не умеют плавать,для взрослого.
-
Вика надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2513 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Якщо ви проживаєте в США i вже пiзнали радiсть материнства, або все ще носите своє маленьке щастя пiд сердцем, приєднуйтесь до нашого дружнього жiночого колективу "Мiж нами, Матусями" на Фейсбук. Дамо вiдповiдi на всi вашi питання краще ніж Google та з задоволенням подiлимося своїм досвiдом. А також будемо радi, якщо ви подiлитеся своїм. Зайдiть на посилання на сайт i нашi дверi будуть вiдчиненi. Чекаємо вас з нетерпiнням! Надішліть мені повідомлення за посиланням.
-
Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожного четверга ⏰ Час: 18:00-19.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
📣 #ITUA_GOOGLE_DEV_HACKATHON 🇺🇦🇨🇦 Збираємо команди для участі в хакатоні від Google Dev, що відбудеться на саміті "Build with AI". Запрошуємо вас приєднатися до формування команд. Будемо раді всім бажаючим (програмістам, дизайнерам, менеджерам, девопсам тощо). На зустрічі ми: ✅ Сформуємо команди (макс. 4 людини) ✅ Обговоримо потенційні ідеї проєктів ✅ Обговоримо можливі рішення та необхідні технології для їх реалізації Зустріч відбудеться: 📅 15/09/2024 🕔 11:00 AM 📍 Vancouver Central Public Library (біля входу зі сторони вулиці W Georgia street)
-
Всім привіт, шановні. Мене звати Олексій, ньюкамер, 34) Шукаю квартиру, бажано Burnaby aбо Соquitlam, не дуже дорогу, до 2000$. Готовий зняти кімнату якщо адекватні умови та сусіди) може в когось є якісь варіанти чи щось знаєте чи чули, буду дуже вдячний 😇в приват. Дякую :)
-
Чудово, приходьте ❤️
-
Всем привет. Подскажите барбера в пределах Ванкувера.
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗🎁 Мене звати Яна . Я організовую БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн майстep-клас з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячна , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT.🧑💻 Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається🤩 Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 1️⃣Scratch, Roblox, Minecraft 2️⃣3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop, 3️⃣Python, C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: ✅Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; ✅Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць обмежена! Запис діє до 30.09🔥
-
Ilona надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2804 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Шукаю квартиру для оренди в районі Нью-Вестмінстера або Бернабі. Для довготривалої оренди !!! Зручно розташовану біля громадського транспорту. Для Пари . Якщо у вас є пропозиції або знаєте, де можна знайти варіанти, буду вдячна за інформацію! Дякую🇺🇦
-
Звертаємося до всіх небайдужих. Мій син Юрій, самого початку вторгнення долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. Має сина 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції.Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я знаходжуся постійно з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб я та ви не постраждали. Картка для допомоги Юрію 5354287361033586 дякую,всім мира🙏Також є PayPal ivanovuriy40
-
Засчитан подЪё