Ukrainian Vancouver
-
Дві кімнати біля метро. Two rooms available at shared house. 5 min walk from Langara & 48th sky train station, Canada Line. Price is $1200/month, all included. SINGLE OCCUPANCY only
-
ответила в личку
-
Tomorrow there will be a cultural festival for Ukrainians and friends of Ukraine in Lanark County (near Ottawa). 🙋🏻♂️🇺🇦 📅 When: September 22, 2024 🏞 Where: Carleton Place, Riverside Park Beach ⏰ Time: 12:00 PM - 6:00 PM 🫶 Entrance is FREE WHAT TO EXPECT: ✔️FUN 🤸♂️ Enjoy various activities for both kids and adults, including games, contests, and fun challenges. Prizes will be awarded to the most active participants. For our youngest guests, there will be inflatable slides and bounce castles. ✔️FOOD 🥟 Taste different types of Ukrainian borscht, traditional dishes that will take your breath away, and witness the attempt to set a new varenyky record (our goal is 10,000! 🏆) ✔️CULTURE 🇺🇦🎶 Fantastic Ukrainian songs and dances Creative workshops celebrating Ukrainian traditions An exhibition showcasing the richness of Ukrainian culture, history, and artistry Unique photo zones with a Ukrainian flair A market with Ukrainian crafts where you can purchase jewelry, clothing, books, and more.
-
ответила в личку
-
Всім привіт! Мене звати Настя, я викладаю іноземні мови вже протягом 7 років Запрошую на заняття з англійської 🇬🇧 і польської 🇵🇱 мов Заняття проходять онлайн 👩💻 Звертайтесь в особисті повідомлення 😊
-
📣 #U_BBQ_2.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери на пікнік-BBQ. 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі Організатори привезуть два гриля, щоб у вас була можливість зробити BBQ (їжу на пікнік та м'ясо на BBQ кожен бере для себе сам). Приходьте з сім'єю, друзями та дітками. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття -вода -їжа для пікніку -м'ясо для BBQ -ковдра чи стільці ЗБИРАЄМОСЬ: 🕚 11:00 AM 📅 29/09/2024 🚩 PORT MOODY, Rocky Point Park ✅ Приєднуйтесь до наших ресурсів, щоб не пропустити наступні події.
-
(З укр товарів)
-
Що зараз з цікавого продається в Фрешко в Річмонді? Є щось нове?
-
Терміново шукаю людину на підселення в мою кімнату з 1 жовтня.Територіально - Північний Сурей.Хороші умови,приваблива ціна.Деталі в пп
-
Хтось може порекомендувати ще вигідніше орендувати машину на 2 місяці приблизно? Якість може нюанси потрібно знати. Дякую.
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором:- Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним- Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Також маємо набір на групові, рівень А2- Тривалість 90 хвилин - У групі 5-7 осіб 💵Вартість: 185 гривень за заняття Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
Натисніть сюди щоб перерейти за посиланням і підписати петицію.
-
Підпишіть петицію з Канадського Парламенту для того щоб почати розслідування Анастасії Трофімової та процес створення рос. фільму пропаганди. Розішліть це всім Українцям Канади. Треба діяти зараз. натисніть на фотографію - і там можна виділити буде виділене посилання - натисніть щоб на нього перейти та зробити Е-Підпис.
-
Вітаю! Продам Dodge Caravan 2000 р. Пробіг 211 тис. км Задовільний технічний стан. $ 3500.
-
Дякую.
-
Дякую, я саме це й хотіла дізнатись, чи можу я їх зберігати на сейвінгу. Дуже дякую)