Ukrainian Vancouver
-
Очень красивые стрижки и покраска волос💕
-
📢 Увага! Час мітингу змінено! Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожної неділі ⏰ Час: 14-15.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
Доброго дня) Хлопець шукає роботу,скажіть будь ласка,може хтось знає де потрібні люди на роботу?) Буду дуже вдячна
-
Ира надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3064 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Добрий день наймаємо на роботу
-
Роботу оплачую
-
Всім доброго дня! Чи є в групі ІТ спеціаліст? Терміново! Закачала книгу і щохвилини приходить ось така реклама. Не знаю як відключити. Чи може хтось допомогти. Живу у Ванкувері Даунтаун
-
Ксюша надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3077 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Оля надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3087 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Егор надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3098 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Илья надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3099 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Цікавить програмування на Python? Протестуйте цей IT напрям безкоштовно! Навчальний онлайн спринт від практикуючих спеціалістів це: - створення міні-проекту на занятті - особиста рекомендація від нашого викладача - підбираємо час під ваш графік. Реєструйся вже зараз і отримай бонус за проходження! В приват напиши "пайтон"
-
Привіт всім! 🙂 Повідомлення для ти хто шукає роботу на кухні full time. В кавʼярню де я працюю шукають працівника кухні. Кавʼярня знаходиться в даунтауні В обовʼязки входить випічка (круасани, печиво) та серверування сендвічів. Все покажу, всьому навчу, але у вас має бути хочаб мінімальний досвід на кухні. Зі мною ви будете працювати 3 дні на тиждень і 2 самостійно. Години: 6:00 - 14:30 і 6:30 -15:00 Зарплата: приблизно 2700 в місяць + чайові Чайові: від 300 до 700 Якщо хтось зацікавлений цією вакансією то напишіть мені 😉 Я одразу передам ваше резюме менеджеру. Можу також дати імел офісу, але то буде дога пісня.
-
НДС надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3109 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam