Ukrainian Vancouver
-
Ксюша надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3077 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Оля надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3087 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Егор надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3098 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Илья надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3099 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Цікавить програмування на Python? Протестуйте цей IT напрям безкоштовно! Навчальний онлайн спринт від практикуючих спеціалістів це: - створення міні-проекту на занятті - особиста рекомендація від нашого викладача - підбираємо час під ваш графік. Реєструйся вже зараз і отримай бонус за проходження! В приват напиши "пайтон"
-
Привіт всім! 🙂 Повідомлення для ти хто шукає роботу на кухні full time. В кавʼярню де я працюю шукають працівника кухні. Кавʼярня знаходиться в даунтауні В обовʼязки входить випічка (круасани, печиво) та серверування сендвічів. Все покажу, всьому навчу, але у вас має бути хочаб мінімальний досвід на кухні. Зі мною ви будете працювати 3 дні на тиждень і 2 самостійно. Години: 6:00 - 14:30 і 6:30 -15:00 Зарплата: приблизно 2700 в місяць + чайові Чайові: від 300 до 700 Якщо хтось зацікавлений цією вакансією то напишіть мені 😉 Я одразу передам ваше резюме менеджеру. Можу також дати імел офісу, але то буде дога пісня.
-
НДС надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3109 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Добрий день. Я працюю settlement counselor в організації PICS для українських клієнтів. Пишу це повідомлення, щоб представити себе і змогти далі ділились з Вами інформацією про наші воркшопи, в надії що повідомлення від мене не сприйматиметься надалі як спам.
-
Алина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3112 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
EMPLOYMENT OPPORTUNITIES WITH AMAZON, workshop in PICS 18 October, 10am-12am, ZOOM, Presenter: amazon candidate attraction leader. For newcomers age 15-30 Моя колега проводить воркшоп спільно з Aмазоном стосовно entry-level роботи . Якщо Вас цікавить, я Вас можу зареєструвати. Мова - англійська, без перекладу.
-
IRCC анонсує : Медичний огляд для імміграції продовжено до 5 жовтня 2029 року ❓Що нового? Це продовження дозволяє заявникам на імміграцію та тимчасові візи готуватися до медичного огляду із впевненістю, що їх результати залишатимуться дійсними до 5 жовтня 2029 року. ⚠️Чому це важливо? Продовження терміну дозволяє уникнути повторних оглядів через закінчення дії попередніх результатів Кого це стосується? 🍁Усі заявники на постійне місце проживання (ПМП), а також тимчасові візи, включно з робочими та навчальними дозволами, зобов’язані пройти медичний огляд. 🍁Це стосується також членів сім’ї, включених у заявку. ⚠️Така політика буде застосовуватися до тих хто пройшов медичний екзамен і не має ніяких виявлених медичних проблем. ✅ Які умови? Ви можете бути звільненю від проходження іншого IME, якщо ви відповідаєте всім цим умовам: 🍁 ви подали або подаєте документи на постійне або тимчасове проживання; 🍁 ви вже проживаєте в Канаді; 🍁 ви пройшли попередній IME протягом останніх 5 років; 🍁 ваш попередній IME вказував на низький ризик або відсутність ризику для громадського здоров’я чи громадської безпеки. Як довго дійсний медичний огляд? Загалом результати дійсні протягом 12 місяців. Завдяки поточній зміні результати залишатимуться дійсними до 2029 року.
-
Илья надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3116 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Всім привіт! Мене звати Настя, я викладаю іноземні мови вже протягом 7 років Запрошую на заняття з англійської 🇬🇧 і польської 🇵🇱 мов Заняття проходять онлайн 👩💻 Звертайтесь в особисті повідомлення 😊
-
📣 #БУДЕМО_ЗНАЙОМІ_2_BCUA 🇺🇦🇨🇦 ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ПІКНІК 🎯 Мета: краще познайомити українців з Port Moody, Coquitlam, Port Coquitlam та інших міст та цікаво і весело провести час на природі Організатори привезуть два гриля, щоб у вас була можливість зробити BBQ (їжу на пікнік та м'ясо на BBQ кожен бере для себе сам). Приходьте з сім'єю, друзями та дітками. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття -вода -їжа для пікніку -м'ясо для BBQ -ковдра чи стільці ЗБИРАЄМОСЬ: 🕚 13:00 AM 📅 12/10/2024 🚩 PORT MOODY, Rocky Point Park ✅ ПРИЄДНУЙТЕСЬ ЗА ПОСИЛАННЯМ До группи у телеграм, всі організаційні питання там.
-
Привіт друзі, хто мав досвід відправки посилок Україна- Ванкувер не через пошту? Шукаю інші методи тому що моя посилка має декілька речей з акумуляторами які не хочуть відправляти зі зрозулих причин, та деякі речі логіку відмови яких я не розумію. Буду вдячний за будь яку інформацію.
-
Кристина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3138 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam