Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт! Мене звати Настя, я викладаю іноземні мови вже протягом 7 років Запрошую на заняття з англійської 🇬🇧 і польської 🇵🇱 мов Заняття проходять онлайн 👩💻 Звертайтесь в особисті повідомлення 😊
-
📣 #БУДЕМО_ЗНАЙОМІ_2_BCUA 🇺🇦🇨🇦 ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ПІКНІК 🎯 Мета: краще познайомити українців з Port Moody, Coquitlam, Port Coquitlam та інших міст та цікаво і весело провести час на природі Організатори привезуть два гриля, щоб у вас була можливість зробити BBQ (їжу на пікнік та м'ясо на BBQ кожен бере для себе сам). Приходьте з сім'єю, друзями та дітками. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття -вода -їжа для пікніку -м'ясо для BBQ -ковдра чи стільці ЗБИРАЄМОСЬ: 🕚 13:00 AM 📅 12/10/2024 🚩 PORT MOODY, Rocky Point Park ✅ ПРИЄДНУЙТЕСЬ ЗА ПОСИЛАННЯМ До группи у телеграм, всі організаційні питання там.
-
Привіт друзі, хто мав досвід відправки посилок Україна- Ванкувер не через пошту? Шукаю інші методи тому що моя посилка має декілька речей з акумуляторами які не хочуть відправляти зі зрозулих причин, та деякі речі логіку відмови яких я не розумію. Буду вдячний за будь яку інформацію.
-
Кристина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3138 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Что сколько?
-
Дайте пожалуйста кто-то ссылочку если знаете, где можно узнать информацию о способах получения pr в британской Колумбии.
-
Дякую
-
Просто 13:00
-
Доброго дня !Планую переїзд до Ванкувера шукаю роботу .Дякую.
-
Вітаю друзі! Мене звати Вікторія . Я масажист з понад 9-річним досвідом роботи. Та європейською освітою медичного масажиста. Мої масажі допомагають не тільки зняти напруження в тілі, а також : 📌 позбавитися безсоння 📌тривожності 📌позбавитися болю в шиї чи попереку 📌покращити осанку 📌 зменшити набряки 📌 позбавитися зайвих обʼємів на стегнах і талії . 📌 зняти стрес 📌 позбутися головних болей спричинених мʼязовим напруженням Маю практичний досвід роботи в ортопедичній лікарні Варшави Carolina Medical Center. Працюю з такими проблемами як ✏️заморожене плече ✏️лікоть гольфіста / тенесіста ✏️ тунельний синдром ✏️ запалення кульшового нерву 📍Я приймаю в ДТ Ванкуверу 1160 Burrard st. 📍Мій номер 6728339278 Звертайтеся щодо деталей
-
Диана надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3145 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Car Hauling Company надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3150 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Сергей Одегов надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3152 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
Алина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3159 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam