Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t829032764T Offline
    t829032764T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    А я можу жити і працювати у Ванкувері будучи резидентом Онтаріо ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t555368997T Offline
    t555368997T Offline
    Denys
    wrote on last edited by
    Згідно з умовами на сайті, то вимагають протягом місяця після зміни провінції змінити також реєстрацію. Є процедура out of province vehicle registration. Треба пройти інспекцію (~120 доларів) та з результатами звернутись до офісу ICBC. Але ніде не бачив інформацію, що буде, якщо цього не зробити. Також перевірте чи ваша поточна страховка продовжить діяти в іншій провінції. Знаю, що є вимоги іноді, щоб авто не перебувало за межами провінції реєстрації більше ніж Х місяців поспіль
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    19 грудня вже минуло
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Дякую. Виправимо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t145710216T Offline
    t145710216T Offline
    Iryna Barletta
    wrote on last edited by
    І прихопіть ще хмелі- сунелі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anatolii Malik
    wrote on last edited by
    Гірчицю візьміть, будь ласка, із собою 2-3 упаковки)🤗🤗🤗 ядрену)). А то холодець нема з чим їсти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t346218199T Offline
    t346218199T Offline
    Better One
    wrote on last edited by
    Всім привіт,продам Dyson hair dryer,з усіма таксами коштує 620+,віддам за 500(новий в коробці,навіть не відкрили)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Доброго дня!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина 🇺🇦
    wrote on last edited by
    ‼️‼️‼️ Добрый день) в Славянском садике в районе дельта открывается группа выходного дня. Что это такое ? Родители могут оставить детей на 4 часа,где с ними буду заниматься музыкой,танцами,рисованием,разучивание стихов и песен и подготовка к утренникам ) цель предназначена по той причине,чтоб родители смогли заниматься делами,которые не успели в будние дни !
    1 Reply Last reply
    0
  • t297888217T Offline
    t297888217T Offline
    Viktor Serbin
    wrote on last edited by
    Поки маю час погуляти познімати гарні картинки по Ванкуверу. Якщо хтось бажає фотосесію, чи відео, будь ласка звертайтесь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t706297709T Offline
    t706297709T Offline
    Marine Pargentanian
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Я приїхала наприкінці грудня і шукаю роботу. Зараз проживаю в районі South Main. Всі необхідні для працевлаштування документи у мене є (Work permit, SIN number). За фахом я лікар-стоматолог, але я розумію, що знайти роботу у сфері медицини для початку нереально. Можливо асистування або навколомедичні професії. За своє життя я спробувала себе в декількох професіях: -працювала у сфері громадського харчування (офіціантка, бармен, менеджер); - тренером у спортивному залі, займалася професійно спортом; -працювала в клінінгу в грузинській компанії; -майстер апаратного масажу R-Sleek, Bfexy; -займалася волонтерською діяльністю. Я швидко знаходжу спільну мову з людьми і можу працювати в будь-який час. Рівень англійської середній. Якщо хтось має вакансію для мене - буду вдячний за зворотній зв'язок в особистих повідомленнях або в коментарях! (окрім Work BC і надрукувати резюме та піти з ним по світу, це пройдений етап). 4375529926 [email protected] Good evening. I arrived at the end of December and I'm looking for a job. I am currently living in the South Main area. I have all the necessary documents for employment (Work Permit, SIN number). I am a dentist by profession, but I know that finding a job in the medical field is not realistic to begin with. Perhaps an assistant or a paramedical profession. Over the course of my life, I have tried several professions: -worked in catering (waitress, bartender, manager); - I have worked as a trainer in a gym, I played sports professionally; -Worked in cleaning in a Georgian company; -Master of apparatus massage R-Sleek, Bfexy; -I was involved in volunteer work. I quickly find common language with people and can work at any time. The level of English medium. If anyone has a job for me, I would appreciate a call back in person or in the comments! (except Work BC and print resume and go around the world with it, it's a passed phase). 4375529926 [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t510490083T Offline
    t510490083T Offline
    Dante Salvatore
    wrote on last edited by
    Ви вже намагалися звертатися з вашим резюме до стоматологічних фахівців? Я здається бачив в даунтауні що наймають асистентів. Але то було вже давненько, коштує спробувати і згодом легше отримати пр як асистентові стоматолога у Ванкувері.
    1 Reply Last reply
    0
  • t706297709T Offline
    t706297709T Offline
    Marine Pargentanian
    wrote on last edited by
    У Даунтауні ні,я ходила по більш віддалених районах
    1 Reply Last reply
    0
  • t510490083T Offline
    t510490083T Offline
    Dante Salvatore
    wrote on last edited by
    Спробуйте, дуже вигідно буде якщо влаштуєтесь за цим фахом
    1 Reply Last reply
    0
  • t706297709T Offline
    t706297709T Offline
    Marine Pargentanian
    wrote on last edited by
    Я розумію, і птщу,сподіваючись,що тут є наші за цим фахом) Звичайно,я дуже люблю свою роботу і хочу скоріше повернутися до неї
    1 Reply Last reply
    0
  • t510490083T Offline
    t510490083T Offline
    Dante Salvatore
    wrote on last edited by
    Також, якщо нічого не знайдете за своїм фахом, рекомендую спробувати піти для початку до барів або харчових магазинів (бо вони найчастіше потребують молодих та перспективних) і також до спорт барів теж як на початок може зайти. Але з часом, як будете адаптуватися може і знайдете працю за вашим фахом і буде вам щастя)
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    як показує мій невеликий тут досвід - шукати своїх тут марна справа. Бо 3 з 3 разів мав поганий результат. Хоча може то мені так пощастило
    1 Reply Last reply
    0
  • t888747653T Offline
    t888747653T Offline
    Катерина Наскалова
    wrote on last edited by
    Якщо економити, то і в 200-300 в місяць на людину можна вкластися, то звичайно якщо ви самі все готуєте і рибу/м'ясо не щодня їсте, а кілька раз на тиждень. Ми наловчилися так, що йде в районі 200 на людину і харчуємось нормально бо вже вивчили недорогі магазини, знаємо, де які продукти дешевші і т.д., Час від часу у нас котлетки і лосось і креветки, але не щодня звичайно) Кафеху недорогу теж знайшли, де в середньому на 30$ з чайовими можна двом наїстися. В кого зарплата 4-5 тис, немає дітей, і ні на що не збираєте гроші, то може немає сенсу заморочуватись пошуком і поїздками в дешеві магазини. Всім іншим дуже рекомендую зареєструватися в магазині Quest на приклад, тут не завжди все є, але більшість продуктів рази в 3 дешевше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t510490083T Offline
    t510490083T Offline
    Dante Salvatore
    wrote on last edited by
    Нажаль, погоджуюсь. Люди різні але часами трапляються не дуже добрі люди які обіцяють допомогу як співвитчизнові а потім роблять м’яко кажучи не гарно
    1 Reply Last reply
    0
  • t706297709T Offline
    t706297709T Offline
    Marine Pargentanian
    wrote on last edited by
    За спорт бари класна ідея) Дякую за поради)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags