Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Ок давайте на прикладі автомобільних шин скільки будуть коштувати нові шини розміром 225/50/17 у костко /кан таір з установкою і балансуванням
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Китайські товври, вони дуууууже сильно різні. Так, є і досить непоганої якості, та по перше, важко розібратись в мільйонах брендів, що вони наплодили, по друге, ціна виходить не набагато нижче, ніж у випадку перевірених часом західних брендів
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Ну так не я ж написав що ціна виходить не набагато нижче 🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Та звідки я знаю?! Шукайте , порівнюйте, аналізуйте. То Ваші гроші , Ваш час. Навіть стиль водіння та , куди саме плануєте їздити мають значення. Тільки Вам вирішувати, що є приорітетом. Як потім поділитесь досвідом, думаю всі будуть вдячні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ще однією опцією є проїхатись по розбіркам та подивитись колеса з битих машин. Іноді, купити там разом з колесами і не паритись з монтажем, набагато цікавіше. Та це все також час. Він теж коштує грошей
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Нажаль дуже багато тексту але фактів 0 Повторю брав в березні в китайців китайську всесезонку з установкою і балансуванням в розмірі 225/50/17 за 480$ Яка ціна буде в костко на найдешевшу резину в цьому розмірі 950?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я колись шукав собі шини, та проробляв це питання. Різниця там не принципова виходить. Непоганою опцією, на той момент, було купити в Штатах, там же перевзутись та повернутись на нових колесах. З того часу ціни зросли і у нас і у них, плюс різниця у курсі долара. Все потрібно рахувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я вже бачів китайську резину, з якої половина протектора залишалась на асфальті після першої же спроби тормознути. Ви впевнені , що той китайський супербренд не з цієї категорії?!
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Знову те ж саме
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    З цікавістю почитаю про Ваш особистий реальний досвід. Китайська «гарантія» то дорогого коштує😀
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Фактів я так розумію не буде? Тільки здогадки. Забув написати ті китайчики дають гарантію в 80к км на свою резину
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Пів року відїздив без проблем Раз проколов переднє ліве, відремонтував червʼяком з канадіан таір. Продав авто на тій резині. Тисяч 8-10 на ній наїздив, навіть протектор залишився на колесі а не на асфальті 🤷🏻‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy Kavetskyi
    wrote on last edited by
    Вітаємо! Ми група розробників, від української IT спільноти "IT UA VANCOUVER", які працюють над захоплюючим проєктом, що включає інтеграцію штучного інтелекту у сфері стоматології. Крім того, ми подали пропозицію на DevFest - Build the AI Hackathon, організований Google Developer Group Vancouver. У процесі роботи у нас виникло кілька запитань, які, як ми вважаємо, ваша експертиза може допомогти прояснити. Ми будемо дуже вдячні за можливість обговорити ці питання, в любий зручний для Вас спосіб (приватна зустріч, відео конференція в zoom, чи повідомлення в месенджері). Якщо Ви дантист і готові нам допомогти, напишіть ,будь ласка, в особисті повідомлення) Щиро дякуємо за ваш час і розгляд нашого запиту. З нетерпінням чекаємо на вашу відповідь. Бажаємо гарного вечора! З найкращими побажаннями!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ну, щоб підлампичіти та продати, то можливо і опція. Нехай потім хтось інший париться😀
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Хмм невже телефон у вас разом з компʼютером не з Китаю? 🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Вибачте, не хочу сперечатися, але я не в цій релігії.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ну я д чітко написав у своєму першому коментарі: чистокровні китайські бренди. Я не знаю хто що має на увазі, але я особисто, коли пишуть "китайські шини", читаю це як "Goodride, Sailun, Doublestar та інша сумнівна гума, котрій я б не довірив своє життя". А телефон в мене корейський, зібраний в Китаї, а комп'ютер американський, теж зібраний в Китаї. Сподіваюся ви розумієте різницю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Так розумію Зібраний в Китаї китайцем з китайських комплектуючих на конвеєрі зібраному в Китаї як не дивно також з китайських комплектуючих🤔🤔 Думаю ще й інженер технолог на підприємстві китаєць.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ну от я ж і кажу: я не розділяю вашої релігії.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena Dubovik
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, порадьте перекладача будь ласка! Терміново потрібно перекласти документ 🙏
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags