Ukrainian Vancouver
-
Вітаю. Ми переїзжаємо в інший дім, через те, що чекаємо поповнення 🤰 і вона стала замала для нашої родини. Але хочемо допомогти нашому лендлорду в пошуках арендарів, так як за 2 роки не мали жодних проблем, а відчували підтримку і розуміння. Дійсно гарні люди. Порт Кокітлам біля Мері хіл. Поруч школи (École Mary Hill Elementary, École Pitt River Community Middle School). Також поруч басейн відкритий та безкоштовний. (Robert Hope Park Outdoor Pool). Це бейсмент 1-кімнатний, але кухня і вітальня мають вікна в підлогу і великий простір, та вихід на бекярд, де можна смажити шашлики з друзями😁. Багато вбудованих шкафів. Є паркувальні місця для 2х машин. Комунальні вже входять в вартість (без інтернету) . Вхід окремий. Пральна машина і сушилка є, але діліть її з сусідом, а він чистенький та тихий. Ця квартира принесла нам багато щастя. Ціна за місяць - 1600. Якщо ви зацікавлені в довгостроковій аренді- напишіть мені в особисті я надішлю вам детальну інформацію.
-
Привіт красуні , завтра 16.11 є вільне віконце на ламінування вій і фарбування брів о 13🤍 📍 Ванкувер , Даунтаун
-
Шукаю роботу нянею в сім’ю. Маю 3 роки досвіду роботи з маленькими дітьми: працювала вихователькою в дитячому садочку та доглядала за дитиною в сім’ї. Пропоную: • Повний або погодинний догляд за дитиною. • Турботу, любов і підтримку розвитку дитини через ігри, творчість та читання. • Організацію режиму дня, прогулянок і харчування.
-
Шукаю роботу personal assistant (неповна зайнятість) Вітаю, мене звати Поліна і я пропоную послуги personal assistant у Канаді. Маю досвід роботи помічником нотаріуса, спеціалізуюся на сфері нерухомості. Мої ключові навички: ✨Організованість: ефективно планую час і завдання. ✨Детальність: приділяю увагу кожній дрібниці. ✨Стресостійкість: впевнено працюю в busy умовах. ✨Комунікація: вільно спілкуюсь англійською (B1+), українською та російською. Готова виконувати такі завдання: • Плануванням графіку; • Роботою з документами; • Комунікацією з клієнтами та партнерами; • Організацією подій чи поїздок; • Виконанням інших доручень. Шукаю підробіток після основної роботи. Гнучка у графіку та швидко адаптуюсь до нових викликів.
-
Продам джинси ( High Rise Wide Leg)👖 Дуже стильні та зручні.💫 Стан: хороший ( двічі одягали) Марка одягу: Joe Fresh Розмір: 26 Ціна $20 ( договірна)🔥 📍East Vancouver Детальніше - пишіть в приват.
-
Можливо хтось має інформацію про вакансію. Шукаю парт(або фул тайм) на кухні. Даунтаун, норт ван,вест ван. Рівень англійської приблизно 5-6 айлс. Є канадський досвід(су-шеф 1 рік;повар 1 рік на сніданках в мішлен рекоменд ). Європейський досвід:суші 6 років(вмію абсолютно все,крім омакасе рівня.),європейська 3 роки(Італія,Франція,Україна. Основні бази соусів,пасти,гриль,стейки). Є досвід головного шефа і су шефа в Європі, абсолютне розуміння ціноутворення, калькуляцій,дружу з графіками у Екселі і Ворд. Пропозиції вище 22/год. Дякую за увагу.
-
Шукаєте репетитора, щоб підтягнути свій рівень англійської?🤗 Тоді спробуйте нас! Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше вивчити іноземну та позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
-
Ульяна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3988
-
Александра надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4008
-
Еду в Польщу может кому то что то нужно передать
-
ответила в личку
-
Підкажіть, де у Ванкувері є кав'ярня з приємним видом на воду чи гори. Хочу знайти таке місце на День народження.
-
Але ж там немає кав'ярні?