Ukrainian Vancouver
-
Шукаю роботу personal assistant (неповна зайнятість) Вітаю, мене звати Поліна і я пропоную послуги personal assistant у Канаді. Маю досвід роботи помічником нотаріуса, спеціалізуюся на сфері нерухомості. Мої ключові навички: ✨Організованість: ефективно планую час і завдання. ✨Детальність: приділяю увагу кожній дрібниці. ✨Стресостійкість: впевнено працюю в busy умовах. ✨Комунікація: вільно спілкуюсь англійською (B1+), українською та російською. Готова виконувати такі завдання: • Плануванням графіку; • Роботою з документами; • Комунікацією з клієнтами та партнерами; • Організацією подій чи поїздок; • Виконанням інших доручень. Шукаю підробіток після основної роботи. Гнучка у графіку та швидко адаптуюсь до нових викликів.
-
Продам джинси ( High Rise Wide Leg)👖 Дуже стильні та зручні.💫 Стан: хороший ( двічі одягали) Марка одягу: Joe Fresh Розмір: 26 Ціна $20 ( договірна)🔥 📍East Vancouver Детальніше - пишіть в приват.
-
Можливо хтось має інформацію про вакансію. Шукаю парт(або фул тайм) на кухні. Даунтаун, норт ван,вест ван. Рівень англійської приблизно 5-6 айлс. Є канадський досвід(су-шеф 1 рік;повар 1 рік на сніданках в мішлен рекоменд ). Європейський досвід:суші 6 років(вмію абсолютно все,крім омакасе рівня.),європейська 3 роки(Італія,Франція,Україна. Основні бази соусів,пасти,гриль,стейки). Є досвід головного шефа і су шефа в Європі, абсолютне розуміння ціноутворення, калькуляцій,дружу з графіками у Екселі і Ворд. Пропозиції вище 22/год. Дякую за увагу.
-
Шукаєте репетитора, щоб підтягнути свій рівень англійської?🤗 Тоді спробуйте нас! Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше вивчити іноземну та позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
-
Ульяна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3988
-
Александра надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4008
-
Еду в Польщу может кому то что то нужно передать
-
ответила в личку
-
Підкажіть, де у Ванкувері є кав'ярня з приємним видом на воду чи гори. Хочу знайти таке місце на День народження.
-
Але ж там немає кав'ярні?
-
Ура!!! Щиро дякую! Щасти вам!
-
Burak Köse надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4011
-
Я ніколи там не була. Чи зможу я розібратися, як туди потрапити? (Всередині)
-
Дякую!!!