Ukrainian Vancouver
-
ответила в личку
-
Підкажіть, де у Ванкувері є кав'ярня з приємним видом на воду чи гори. Хочу знайти таке місце на День народження.
-
Але ж там немає кав'ярні?
-
Ура!!! Щиро дякую! Щасти вам!
-
Burak Köse надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4011
-
Я ніколи там не була. Чи зможу я розібратися, як туди потрапити? (Всередині)
-
Дякую!!!
-
DANIAMAC sent multiple messages that looks like a spam. To stop the bot from deleting your messages, write something non-suspicious. Or find out why here. Spam deleted in this group: 4019
-
Всем привет Продаю новые в коробке сковородки и поднос Качественные , не принорает , такие на Amazon по $50 Продаю по $30
-
Я дуже добре знаю всі особливості перекладу документів у Канаді. Написав вам в особисті повідомлення, буду радий допомогти!
-
Евгений надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4035
-
Светлана надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4034
-
Запрошую дорослих і дітей на заняття з англійської 🇺🇸 і польської 🇵🇱 мов -Уроки проходять онлайн -Гнучкий графік -Комплексне вивчення мови Звертайтесь в особисті повідомлення за детальною інформацією 🙌🏻