Ukrainian Vancouver
-
Светлана надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4034
-
Запрошую дорослих і дітей на заняття з англійської 🇺🇸 і польської 🇵🇱 мов -Уроки проходять онлайн -Гнучкий графік -Комплексне вивчення мови Звертайтесь в особисті повідомлення за детальною інформацією 🙌🏻
-
Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожної неділі ⏰ Час: 14-15.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
Всім привіт! Ніхто випадково не продає машину до 3000$? Дякую за відповіді
-
-
Вітаю, скажіть будь ласка може хтось найближчим часом летить в Ванкувер? Треба передати зовсім маленьку посилку зі значками для фандрвйзенгу хокейної команди. Значки маленькі 2 на 1 см. Нічого не важать. За винагороду🙏🏻
-
Всем привет👋🏻 Требуется КЛИНЕР- СУПЕРВАЙЗЕР в крупную клининговую компанию. Требования: ✅Опыт в управлении/клининге ✅Driver’s license class 5 ✅Говорить свободно на английском Если вы в поиске работы и проходите по требованиям, напишите мне в личные сообщения 📲 📍Vancouver/ Burnaby
-
SI надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4078
-
valya надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4083
-
Кульбара Калбаевна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4088
-
-
Всім привіт ! Я зіштовхнулась з дуже неприємною ситуацією з однією росіянкою . Вона в групах пише про мене пости. Хоча сама мене переслідує з телефоном та знімає вже 3 дні . Вчора , вона зі своєю подругою , чекала мене на паркінгу та не давали мені виїхати. Всі ці фото, моя адреса , та номер моєї автівки опубліковані без мого дозволу . Можливо хтось порадить , що робити в такій ситуації ?
-
Всім привіт, живу на острові й організовую заходи там, але буду в Ленглі декілька днів та можу провести гру Мафія 🤞🏼✨ Дата: 30 листопада, початок о 7пм, 📍langley Не можу сюди надіслати нормально оформлений анонс, бот все видаляє 🫠 тому рада буду відповісти детальніше )
-
Наступний раз коли буде блокувати виїзд , зніміть на відео(щоб були докази ), і подзвоніть в поліцію
-
В North Vancouver сдается просторный basement (970 sq.ft). Отдельный вход, большая терраса. 2 bedroom, 1 bathroom. Оборудованная кухня. Доступен уже в этом месяце. Гибкие условия rent lease agreement, можно months to months, можно на год. Остановка автобуса в 2 min. Downtown in 20 min на 246 автобусе. Capilano Suspension Bridge в 10 min. Рядом: Capilano Elementary и Handsworth Secondary Schools. Вся инфраструктура в Egmont Village North Vancouver в 15 min.