Ukrainian Vancouver
-
Black Friday вже тут 💯 Знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 / $70 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Traff #1 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4414
-
Дистанційне працевлаштування з хорошим доходом. Досвід не потрібен. Від 18 років. 3-4. годин на день з хорошим доходом. Якщо ви зацікавлені, пишіть мені в приватні повідомлення!
-
Кто-то недавно подавался на Study permit (CUAET)? Какие документы вы предоставили?
-
Инесса надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4422
-
CUAET вже давно закінчено, нові заяви на будь-які статуси не приймаються. Тільки на загальних умовах. Тобто спочатку вступ до НЗ - потім SP на цій підставі через GCKey account. А необхідний комплект документів можна пошукати на сайті IRCC.
-
Можна ваш номер телефону,якщо ще потрібен помічник. Мій чоловік столяр, проживаємо в Сюррей.
-
♥️ Робота♥️ Вітаю, шукаю на завтра помічницю на українську ярмарку в Ванкувері. З 11:00 до 4:00. Подробиці в особисті повідомлення. Дякую.
-
Я думав що знаю як робити гроші в Канаді, але насправді тут все зовсім інакше, аніж в інших країнах. Хочете створити пасивний дохід і вийти на пенсію в 3-5 разів швидше? Почитайте цю книжечку в 44 сторінки. PDF / ePUB. Вона дуже інформативна та цікава для всіх, хто хоча стати фінансово успішним тут в Канаді. Качайте на сайті або напишіть мені, я скину книжку в особисті повідомлення.
-
сбросьте пожалуйста мне в личку
-
Alina надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4440
-
Доброго дня)Можна мені книгу будь-ласка?
-
Запрошую на курси англійської онлайн 📚 Я дипломований викладач з 5-річним досвідом роботи з рівнями A0-B2 Якщо ви бажаєте підвищити рівень вашої загальної англійської чи підготуватись до CELPIP звертайтесь в особисті за детальною інформацією та відгуками Є можливість приєднатися до групових занять та індиви