Ukrainian Vancouver
-
Це сайт?
-
Всім здрастуйте! Хочу анонсувати лекцію з інвестицій в п'ятницю 6-го січня. Лекція буде проходити онлайн, в зумі о 6-й годині вечора по Ванкуверу. Посилання скину, як прийду додому. Ми розглянемо в цілому фінансовий ринок як явище, його функції, як взагалі треба розуміти роботу з ним, а також які інвестиційні інструменти бувають і основні моменти роботи з ними. Також розглянемо брокерів і фінансові інституції в Канаді, які цим займаються. Лекція буде доволі базового рівня. Тому буде цікава саме для тих, хто тільки починає розуміти цю тематику. Тож, 6-та година по Ванкуверу 6 січня. Приходьте, буде корисно🔥 Пишіть в приватні повідомлення і + в чат хто приходить:) За посиланням пишіть мені в приват.
-
А можна два слова що таке Quest?
-
Якщо звісно не помиляюсь. Бо Гугл показав мені тільки такі магазини за назвою Quest
-
Хмелі-сунелі добрий є в EuroFoods in Coquitlam (North Road near Lougheed), та в Алма-Ата (Port Coquitlam)
-
Просто цікаво як працює І фідбек від спробувавших)
-
Не підкажу, бо не знаю) Але зачекаємо на відповідь більш знаючих людей
-
SIN номер до проходження мед огляду не стосується. Якщо ще немає номеру MSP, то вам треба буде самім заплатити, і потім відправити чеки на відшкодування (чекати декілька місяців).
-
В залежності. У візі маєте дати дійсності. Але як там буде з програмою після 31-го березня ніхто вам наразі не відповість. До 31-го березня вам все гарантовано дадуть - як дозвіл до роботи так і фінансову допомогу.
-
Треба подати нову заявку на медичне страхування - тут воно MSP називається. Банк треба повідомити про зміну адреси. На те, щоб автівку перезаєструвати, у вас є кілька місяців (6 якщо не помиляюсь). Страхування на автівку теж треба буде змінити. Все це робиться в офісі AutuPlan (не в офісі ІСВС, вони тільки права змінюють). Також на зміну водійських прав у вас є кілька місяців. Подивіться на сайті ІСВС щоб не помилитись з строками.