Ukrainian Vancouver
-
Дитячий садок якийсь . За три рублі вишлютрецепт , як стати мільйонером… 😀
-
Так дитяй, там же пише знизу for dummies
-
на сайті вантажте, якщо особисті не можете прийняти. сайт на картинці написаний, є укр версія зверху справа
-
я кинув пряме посилання вище, але воно видалилось. можете дати інші рекомендації як краще зробити, буду вдячний
-
Рекомендація одна - самі витрачайте власні гроші на себе , свою сім‘ю дітей, на власне здоров‘я та відпочинок ( звістно як вони у вас є), інакше їх за вас втратять аферисти
-
да, пожалуйста
-
Я чув і інші рекомендації. Але якщо Вам ця підходить і інші не треба, то це добре. Головне аби Ви були задоволені і досягали своїх цілей, в тому числі і матеріальних.
-
Вас раптово не Льоня Голубков насправді кличуть?!
-
😀👍
-
Я доволі давно займаюсь інвестуванням.
-
Ближче до 2го варіанту. 1й і в планах не тримаю.
-
Вибачаюсь за нескромне особисте питання. А пан вже мільярдер чи поки тільки мільйонер?! 😀
-
Ця тема дійсно дуже важлива. Разом з тим, люди справедливо переживають за свої гроші. Щоб підтримати новоприбулих Українців, скидайте іноді прості поради новачкам в чат. Я вам особисто буду сердечки ставити, і казати дякую😊
-
Всем привет!подскажите что интересного посмотреть можно в Даунтаун возле Science World , плюс минус 2-3км?завтра вынуждены(семья с ребенком) быть в том районе весь день,без машины.Куда можно сходить,что посмотреть,чтоб не просто на залив полюбоваться.Может есть какие нибуть заведения атмосферные,кафешки классные?)И как бы нам ещё с огромным количеством Homeless people не пересечься?
-
Доброго дня Здається 1 bedroom apartment 📍King George Hub Мебльований так як на фото Новый будинок з аменітіс 2000$ Контракт на рік потім помісячно. +1 (604) 763-8977 Влад
-
Всіх вітаю! Я Олег маркетолог
-
Гарна ідея, але загальні поради всі викладені в книжці і не думаю що тут хтось чекає на щотижневу пораду як формувати пасивний дохід. Я можу допомогти безкоштовно тому хто має якісь питання. До того ж у кожного своя ситуація, комусь треба щось одне, а комусь інше. Можна сформувати додатковий щомісячний дохід, можна зробити максимальне зростання основного капіталу, можна отримати знижку на оплату податків. Але тут без деталей не розібратись. В книжці доволі багато загальних практичних порад. Персональні можна давати лише після того як будуть зрозумілі фінансові цілі людини. До речі в мене є Ютуб канал де я розповідаю і про бізнес і про фінанси. Можна за бажання підписатись. Посилання в профілі моєму.
-
А ви вже міліонер/ міліардер ?
-
Тут половина на їжі економить а ти все в клуб мільйонерів тягнеш….
-
вже писав вище)) я не знаю чому так весело це все типу стібати, ніби необхідність інвестувати це щось не для українського емігранта. в мене є і друзі і клієнти які мають пасивний дохід вже більший ніж їхні зарплати тут. я теж іноді на їжі економлю, і це не заважає мені формувати пасивний дохід. але згоден, це не для кожного.
16 Jan 2023, 06:08
Post 30605 of 31041
2 minutes ago