Ukrainian Vancouver
-
Ну насправді бокові квартири , ввесь паркінг та всі машини пошкоджені водою та від того що місцями відпала стеля . В середині настільки неприємний запах що без спеціальної маски не можливо зайти . Тому і всі речі по всій хаті втягнули в себе цей пил і запах . Доречі всі квартири закриті щоб ніхто нічого не розікрав , плюс огородження навколо будинку та охорона . Пізніше наскільки знаю мають приходити і оцінювати майно кожного власника. Єдина проблема з документами що треба відновлювати самостійно
-
Mark надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4821
-
Всім добра! Хочу залишити відгук про одну людину (не на правах реклами). Ця людина - Андрій Терещенко, він є приватним нотаріусом і допомагає Українцям вирішувати юридичні питання. Сьогодні ми скористалися його допомогою, і в мене склалося бажання поділитися з вами. Дуже приємна і чемна людина! Дуже дякуємо Андрію! Не дивлячись на дощ і ураганний вітер, він прийняв нас у своєму "кабінеті" просто неба😊👍
-
Karlaxiu corcu надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4825
-
Це хитрожопі любителі спецій. Пофоткайте машину навкруги, що немає там ніякого знаку заборони. Початок вулиці, кінець. Перше, зателефонуйте їм по номеру, вислухайте брехню. Друге написати їм на сайті, отримати письмову відмову. Третє, якщо порушення не було, смол курт. Я не адвокат, але б по можливості зазначив би, що це Вам завдало сильної моральної шкоди. А взагалі, треба об'єднуватись проти цих бандюг і писати колективний позов.
-
Якщо ви були припарковані саме за вказаною адресою, навколо цього будинку - там на в'їзді є попередження "Private property, parking for tenants and customers only", а з іншого - Parking rules, no parking for Costco customers, patrolled by... бла-бла." Якщо вони робили фіксацію, коли ви припаркуватися, та пішли в бік Costco - оскаржити не вийде. Вони часто так роблять в подібних місцях, як наші даїшники з кущів. Але спробувати можна.
-
Це приватна компанія, вони за таку суму в суд не будуть звертатися, просто будуть дзвонити деякий час на телефон власника авто. Не відповідайте на дзвінки з невідомих номерів і не ставте машину на їх проперті, бо тоді машину евакуюють і примусять вас заплатити штраф і за евакуацію.
-
Просто викиньте той тікет, забийте і забудьте. Diamond Parking - дуже добре відома відморожена тутешня приватна парковочна "мафія". Вони вам нічого не зроблять, і наслідків ніяких не буде. От якщо б це був тікет від city bylaw enforcement або від поліції, тоді з цим гратися було б не слід, бо потім не зможете страховку в ICBC продовжити, поки не заплатите штраф + пеню. А Даймонд Паркінг - в дупу.
-
I Y надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4831