Ukrainian Vancouver
-
Здравствуйте, я тату мастер и недавно переехала в Ванкувер. Сейчас у меня открыта запись 📅 Это замечательный вариант для подарка на Рождество или Новый год для себя, друзей, своих родных 🎁 Со мной можно связаться через телеграмм или инстаграм. Все фото моих работ есть в моем инстаграм. Пишите, на все вопросы отвечу
-
Всім привіт! 🇺🇦 Запрошуємо вас взяти участь у різдвяному мітингу. Як завжди будемо доносити канадійцям важливу інформацію та збирати кошти на ЗСУ та також поспіваємо різдвяних колядок. 🌲Вміння співати, гарний одяг та креативні ідеї вітаються, але не обов'язкові, будемо раді вас бачити в будь-якому випадку ❤️ Головне одягайтеся тепленько щоб не змерзнути. 📅 Дата: в недію ⏰ Час: 14.00-15.30 📍 Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків.
-
Усім привіт! 🏠 Шукаємо дівчину на підселення! Month-to-month оренда. Ніяких bank statements не потрібно, так як ми вже тут живемо давно;) Заїзд можливий з 1 січня. 📍 Локація: 3-кімнатний будинок, кімната на другому поверсі. Перехрестя Knight street/E 49th Avenue. • Ванна кімната буде спільна зі мною (інша дівчина має свою). • Простора спільна кухня та вітальня. Локація зручна по транспорту, 3-5 хвилин автобуси в різні напрямки. 10 хв автобусом до Langara metro station 💰 Рент: $1050/місяць + комунальні ($100-150 орієнтовно). 👭 Про нас: Ми дві українки, дружні та відповідальні, любимо затишок і порядок у домі. Пишіть в приватні повідомлення для деталей або перегляду! Або передавайте далі (колегам, друзям)🙌 Дякую усім❤️
-
Всім привiт, я Тетяна . Набираю діток на безкоштовний онлайн воркшоп з мaтeмaтики!Взяти yчacть можуть дітки від 5 до 17 років, незалежно від рівня підготовки📚 На воркшопі ми: 📐 Розв’яжемо цікаві та нестандартні задачі. 🔢 Дослідимо, як математика застосовується в реальному житті. 🧠 Влаштуємо змагання та пограємо в цікаві ігри на логіку з призами🎁 Ціль нашої зустрічі – показати, що математика може бути захоплюючою, цікавою та корисною! Підтримайте наш проєкт💜 Кількість місць - 20. Залиште слово «пpиз» в особистих для запиcy📩
-
🚗 Всем привет!Я ищу работу за наличные, есть водительское удостоверение и машина, могу подъехать в любую точку(Ванкувер и рядом).Также есть опыт в шиномонтаже легковых автомобилей и ремонте грузовиков. Если кто-то знает о возможностях или ищет помощь, буду рад вашим предложениям! Спасибо! 💼✨
-
Народ а де сьогодні ярмарка ?
-
DZAN 40 доларів
-
Де можна подивитись онлайн трансляцію бою?
-
✨ Ищу модели для отработки техники! Количество мест ограничено! ✨ Я начинающий мастер в области: 🌸 Перманентного макияжа бровей 🌸 Окрашивания и коррекции бровей 🌸 Ламинирования ресниц и бровей Приглашаю вас стать моей моделью! Это прекрасная возможность получить качественную процедуру за символическую плату — оплата только за материалы. Почему стоит записаться? ✅ Индивидуальный подход к каждому клиенту ✅ Качественные материалы и профессиональное оборудование ✅ Результат подчеркнет вашу естественную красоту Количество мест строго ограничено, так что успейте записаться заранее! 📩 Пишите в личные сообщения для записи или за дополнительной информацией. Буду рада помочь вам преобразиться! ❤️
-
Заняття з англійської мови 🇬🇧 Групові ✅ 130 грн/заняття (1 година) ✅ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✅ Група 3-5 учнів Індивідуальні: ✅ 320 грн/заняття (1 година) ✅ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✅ Індивідуальний графік Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Тоді неодмінно звертайтеся в приватні повідомлення для реєстрації 💌
-
🎄Актуальні знижки на Christmas домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення