Ukrainian Vancouver
-
Я б запитав що таке дірект в телеграмі 😁
-
Схоже на те. Але ж бачу є зацікавлені. Питають про ціну. Тож дубайський. А що такого в ньому особливого? Вперше чую.
-
Дубайський напевно) але судячи з того що немає ціни і немає хочаб приблизної адреси та і оце в «дірект» думаю звичайний шоколадний скам 😁
-
Сколько стоит шоколад?
-
Ну то теж, але то вторинне. Я насправді не в курсі. Гугл виправляє на "дубайський". Але може "дунайський"? Чи все ж таки "дуюайський"? Що воно таке??....
-
Як оті "стіки", "айкос" чи щось таке?
-
Якась очірідна модна фігня, на декілька місяців 😁
-
Спочатку заповнюєте все в кабінеті, підкріплюєте форму і решту доків і в кінці буде оплата (якщо ви обрали що погоджуєте за це сплачувати).
-
Почалося. Діди в чаті, детектед. Причепилися до шоколаду. Треба підтримувати вітчизняного виробника, тим паче за кордоном. Китайці, як відкривають магазин, так в перший день там вже черга зі своїх!
-
Ось з цього місця трохи докладніше, будь ласка. Тож той "дуюайський" чи "дубайський" - він український? 😲 Я з самого початку чесно сказав: я не в курсі що це таке. Ніхто не пояснив.
-
А можно джерело посту? Хто і де це написав?
-
А можно джерело посту? Звідки і хто написав? Я не захисник шоколаду, не сьогодні, важлива обьективність, напевно.
-
Який хайп, на сайті уряду інформація щоб Ви були обачні з дубайським шоколадом
-
Тобто навіть не український? Звідки тоді увесь хайп?
-
Ну тоді все ясно. Не вживайте те що заборонено! Хоча знаючи місцевих бізнесменів і їх вплив, Я б для цікавості таку шоколадку відніс би на єкспертизу. Нажаль немаю, можливості. Ще раз наголошую, не їжте те що заборонено!
-
Це не залежить від вашого статусу. Будь-які курси тривалістю до 6 місяців не потребують SP чи іншого дозволу.
-
Доброго вечора може хтось продає костюм Санти на хлопчика (2Т, 18-24м)?
-
Доброго ранку , в когось можливо є контакти дерматолога? 🙏
-
🎄Актуальні знижки на Boxing Week домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Farruh надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4995
16 Jan 2023, 06:08
30903/31518
about an hour ago