Ukrainian Vancouver
-
Це не залежить від вашого статусу. Будь-які курси тривалістю до 6 місяців не потребують SP чи іншого дозволу.
-
Доброго вечора може хтось продає костюм Санти на хлопчика (2Т, 18-24м)?
-
Доброго ранку , в когось можливо є контакти дерматолога? 🙏
-
🎄Актуальні знижки на Boxing Week домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Farruh надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4995
-
Привіти! Я робила нещодавно, начебто ніяких проблем не було, головне з компʼютера, не з тел
-
Доброго дня . потрібен хлопець для роботи офіціантом у ресторані на два дні на тиждень середа четвер Даунтаун. знання англійської, так само наявність work permit або інших канадських документів, що підтверджують статус знаходження в Канаді.подробиці в личку
-
Всім доброго вечора, проінформуйте будь ласка 🙏 Така ситуація-я і мій чоловік (іноземець) приїхали по CUAET в 22 році, потім подавались на продовження ворк перміту, але подавались окремо (вже знаю, що це помилка була)Мені продовжили до 27 року, а йому прислали ворк перміт до тієї ж самої дати, що й перший був. Тепер хочемо податись на основі моєї, може хтось має якесь відео-інструкцію , як правильно це зробити ? Буду дуже вдячна.Гарних свят✨
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як правильно зробити в даній ситуації, ми з чоловіком (іноземцем) приїхали по CUAET, потім подавали документи на продовження wp окремо, мені продовжили, йому вислали новий, але без змін дати(тобто також до 2025) зараз будемо подаватися на основі моєї візи, він зробив новий паспорт(щоб, коли будемо подаватись, не втратити пів року робочої візи) старий також діючий але до лютого 2027. Нам в ідеалі було б по новому паспорту податися, але паспортні дані в wp зі старого паспорту.Чи можна там якось добавити обидва паспорти, щоб було зрозуміло, що це дані однієї і тієї ж людини)?