Ukrainian Vancouver
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як правильно зробити в даній ситуації, ми з чоловіком (іноземцем) приїхали по CUAET, потім подавали документи на продовження wp окремо, мені продовжили, йому вислали новий, але без змін дати(тобто також до 2025) зараз будемо подаватися на основі моєї візи, він зробив новий паспорт(щоб, коли будемо подаватись, не втратити пів року робочої візи) старий також діючий але до лютого 2027. Нам в ідеалі було б по новому паспорту податися, але паспортні дані в wp зі старого паспорту.Чи можна там якось добавити обидва паспорти, щоб було зрозуміло, що це дані однієї і тієї ж людини)?
-
Точно не скажу, но там можно вроде добавить letter of explanation и прикрепить второй паспорт. Уточните этот вариант.
-
Доброго дня
-
привет плавающий график! озвучь оплату за час работы, локацию и фирму Мифический « директ» для лохов🎄🍾
-
Доброго дня,друзі Шукаю роботу для дівчини Можливо хтось щось має чи чув про вільні вакансії Буду дуже вдячна за допомогу
-
Усім привіт та вітаю з новим роком!!! Здається велика й простора кімната на першому поверсі приватного будинку. Власники українці тому знайдемо спільну мову 😉 Прошу звертайтесь за всіма питаннями та деталями. Дякую за увагу!
-
Доброго дня, якщо у когось є бажання в пʼятницю(3 січня) пограти в класичну мафію українською, пішить в особисті повідомлення. Дякую, граємо біля Yaletown station😇
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, можливо хтось передавав свої речі з Варшави до Ванкувера? якісь оптимальні варіанти за ціною, окрім популярних курʼєрських служб типу FedEx i UPS
-
Привіт , чи є бажаючі сьогодні на нічне катання на сайпресі? Лижі /сноуборд ?
-
Доброго вечора. Терміново потрібна інформація. Чи можете порадити, може хтось мав досвід, або хтось знає де це перевірити, або може просто хтось знає. Мені потрібно летіти з Ванкувера в Будапешт, є переліт з пересадкою в Хітроу(Британія), чи можу я так полетіти якщо не маю візи Британії? Маю візу Канади та ворк перміти. Пересадка не селф менеджмент. Пересадка меньше 24 годин