Ukrainian Vancouver
-
Я вам дякую за увагу, але я не думаю, що тут може бути якась обґрунтована відповідь. Ця людина мене запиталась чи в мене є канадскоє образованіє, і ПІД ЧАС того, як я їй почала відповідати, писати, вона видалила повідомлення і пішла жалітися сюди. А своєю увагою ми зараз даємо їй те, що вона хотіла))
-
Вона відповідає на більшість повідомлень в групі і постійно на все пише «спам» Я так розумію, це людині настільки немає чим зайнятись, що вона сидить і пише людям з ранку до вечора, а потім пише в групу «спам» 😂
-
Robert foxy надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5327
-
Можливо хтось підкаже де можна пройти інспекцію авто, якщо приїхав з іншої провінції?
-
+ інформація про те, як реєструвати машину в БЦ
-
бо тут бот налаштований на посилання
-
відправив посилання в особисті
-
Дякую
-
💙💛 Рада оголосити, що тепер у нас два мітинги, в різні дні та із різними місцями збору! Приходьте на який зручніше, а можна і на два! Мітинг у Нью Весті: 📅 Дата: кожної суботи ⏰ Час: 12.00-13.30 📍 Місце збору: аптаун, біля New Westminster Centre, навпроти Tim Hortons на 6th Мітинг у Ванкувері: 📅 Дата: кожної неділі ⏰ Час: 14.00-15.30 📍 Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. 📣 Будемо стояти із плакатами з актуальними лозунгами та фактами, які звертають на себе увагу перехожих та розкривають їм очі на те, що війна не скінчилася. Долучайтеся до нас! Якщо немає змоги принести із собою плакат - не хвилюйтеся, у нас будуть запасні. За минулі два мітинги нам задонатили 145$ (100 в Нью Весті та 45 в Ванкувері).
-
Всем привет ищу компанию для поездки в Лас Вегас кому интересно пишите.
-
Добрий день Можливо комусь потрібно виїхати терміново з України або оформити спонсорство Є для вас пропозиції
-
Є у вас офіційне джерело інформації? Якщо так,то перекиньте мені будь ласка?
-
🏠Оренда Fully furnished 1 Bedroom, Vancouver🏠 🔑 Доступна з 1 лютого 📌500ft2 - Повністю мебльована і готова до проживання - Вся побутова техніка: холодильник, пилосос, пральна та сушильна машини, електрочайник, тостер, духовка + телевізор - Кухня повністю обладнана посудом, столовими приборами та кухонним приладдям - No Pets🥺 Ціна оренди: 1,700 CAD/місяць💸 Звертайтеся, щоб домовитися про перегляд☺️
-
Christophe Huleux надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5350
-
prabath надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5369
-
Здравствуйте, мой лендлорд ищет арендатора( девушку) в дом своего сына. Sky train Nanaimo +1 (778) 302-0123(зовут Кай) Он говорит на Английском,но вы можете написать что не знаете Английский и задать интересующие вопросы по смс. My son’s house: 3 bedroom main floor. 2 girls living there. Laundry included. He is looking for another girl. $1000/ month everything including.