Ukrainian Vancouver
-
відправив посилання в особисті
-
Дякую
-
💙💛 Рада оголосити, що тепер у нас два мітинги, в різні дні та із різними місцями збору! Приходьте на який зручніше, а можна і на два! Мітинг у Нью Весті: 📅 Дата: кожної суботи ⏰ Час: 12.00-13.30 📍 Місце збору: аптаун, біля New Westminster Centre, навпроти Tim Hortons на 6th Мітинг у Ванкувері: 📅 Дата: кожної неділі ⏰ Час: 14.00-15.30 📍 Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. 📣 Будемо стояти із плакатами з актуальними лозунгами та фактами, які звертають на себе увагу перехожих та розкривають їм очі на те, що війна не скінчилася. Долучайтеся до нас! Якщо немає змоги принести із собою плакат - не хвилюйтеся, у нас будуть запасні. За минулі два мітинги нам задонатили 145$ (100 в Нью Весті та 45 в Ванкувері).
-
Всем привет ищу компанию для поездки в Лас Вегас кому интересно пишите.
-
Добрий день Можливо комусь потрібно виїхати терміново з України або оформити спонсорство Є для вас пропозиції
-
Є у вас офіційне джерело інформації? Якщо так,то перекиньте мені будь ласка?
-
🏠Оренда Fully furnished 1 Bedroom, Vancouver🏠 🔑 Доступна з 1 лютого 📌500ft2 - Повністю мебльована і готова до проживання - Вся побутова техніка: холодильник, пилосос, пральна та сушильна машини, електрочайник, тостер, духовка + телевізор - Кухня повністю обладнана посудом, столовими приборами та кухонним приладдям - No Pets🥺 Ціна оренди: 1,700 CAD/місяць💸 Звертайтеся, щоб домовитися про перегляд☺️
-
Christophe Huleux надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5350
-
prabath надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5369
-
Здравствуйте, мой лендлорд ищет арендатора( девушку) в дом своего сына. Sky train Nanaimo +1 (778) 302-0123(зовут Кай) Он говорит на Английском,но вы можете написать что не знаете Английский и задать интересующие вопросы по смс. My son’s house: 3 bedroom main floor. 2 girls living there. Laundry included. He is looking for another girl. $1000/ month everything including.
-
Добрый день! Кто недавно получал разрешение на учебу (Study Permit) в Канаде по программе CUAET? Планирую начать обучение в колледже/университете и хотела бы узнать, сколько времени занимает процесс рассмотрения заявки в настоящее время. Буду благодарена за ваш опыт и любую информацию!
-
Хочу получить в аэропорту по возврату с США
-
Мне не разрешают без стади😭 обучение стартует 24 марта собираюсь податься на днях письмо получила только 20-го числа
-
Дати дуже відносні, і багато від чого залежать. Місяць подачі заявки це головне. В залежності від університету, є хвилі набору студентів. Є дати які збігаються в багатьох закладах, тобто час на обробку заяви буде більшим. Заявку можна подавати лише після отримання acceptance в навчальний заклад, що і являється підставою для подачі на отримання цього документу. Наразі на сайті wait time ≈ 6 тижнів. Коли я отримував свій стаді перміт, зайняло їм тижнів 10, але потім ще 4 місяці чекав на пошту його. Дозволили почати навчання без стаді перміта
-
Привіт, хто де купує свіжі троянди, можливо гуртові якісь, щоб дешевше, але якісно ? В Costko для прикладу ціна клас, але не свіжі
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 50GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $35 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення