Ukrainian Vancouver
-
Та ну я не думаю. А з іншої сторони, Канада дала 3000 і дала тобі можливість працювати. А ти просиш ще допомогу по безробіттю
-
Підкажіть будь ласка контакти клініки, де можна пройти медогляд, знаючи тільки номер msp, без фізичної карти?
-
Это не про то. Человек спрашивает про CUAET diagnostic test, я так понимаю.
-
Доброго вечора! Хто знає де знаходиться організація Succes в міжнародному аэропорті Ванкувера?
-
Після паспортного контролю біля видачі багажу(прям навпроти). Якщо вже вийшли то у вас не буде змоги повернутися
-
Хто їде до Ванкувера. Привезіть, будь ласка, гірчиці! Справжньої, ядреной! Дякую! 🙏
-
Можна купити mustard powder та зробити за власним смаком
-
Вибачте, не виходить, гірчить(
-
-
Вона мусить визріти. Тоді не буде гірчити . Гірчить і не має гостроти недозріла гірчиця. І не додавайте оливкову олію.
-
Вы уже прошли? Вам дали information sheet или что-то а этом роде? По идее, его нужно будет предъявить на границе в аэропорту при получении work permit, чтобы вам выдали его без ограничений по медицине. Однако известны случаи, когда офицеры не принимали зарубежные документы, требуя пройти медосмотр в Канаде. Кроме того, в BC это можно сделать бесплатно, только сначала нужно оформить медицинскую страховку MSP и получить свой номер.
-
Добрий день, я буду їхати у Ванкувер в лютому. Шукаю житло і роботу, підкажіть де шукати? Можливо є посилання. Дякую)
-
Підкажіть, хто вже проходив медогляд, які клінікі в даун таун або десь поруч?