Ukrainian Vancouver
-
Спробую
-
Про не судимість в Дії, я нещодавно робила
-
Travoman надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5592
-
Привіт, питання стосовно подовження WP, фізична особа має WP який закінчується в 2025 році знаходиться в США по u4u, але в наступному році планує переїзд до Канади. ПИТАННЯ!!!? Чи можливо подовжити воркперміт з території сша? і що потрібно вказувати як адресу Сша, чи канаду (є фізична поштова адреса в канаді)?🤯🤔 Дякую за змістовну відповідь
-
Доброго вечора, шановні! Наш попередній лендлорд (до речі дуже класний чувак😎) зараз шукає собі тенантів. Ми там жили рік, тільки з'їхали. Апартаменти як нові. До станції скайтрейну Бурквітлам 5 хвилин пішки, біля будинку автобусна зупинка. За централізоване кондиціонування та опалення, газ та воду платити не потрібно, входить у вартість (наш Білл за БС Хайдро був 35$/2 місяці). Є велике парко-місце та сторейдж. Українцям буде знижка, напишіть про це йому 😊 Не можу додати лінк. Напишіть у приватні, кому цікаво.
-
Всем привет! Ищу фотографа предметной сьемки. Нужно пофоткать десерты для сайта и соц сетей! 🍓🍉 Пишите в личку. Спасибо
-
Може комусь ця інформація буде корисна
-
Дорогі батьки‼️ Мене звати Тетяна Набираю діток на БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн майстер-клас зі штучного інтелекту . Взяти участь можуть діти 9-15 років. Ні, ми не будемо вчитися списувати😅 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у навчанні користуванню ШІ, провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПЕРШИЙ ПРОЄКТ🌏 Так як саме за допомогою нових технологій можна розробити власну казку🌸, написати музику🎶, вірші📄, пісні🎹, створити власного персонажа👱, відео🎬 і т.д Проєкт на 15 учасників. Залиште слово - «Урок» в особистих для запису ✉️