Ukrainian Vancouver
-
Всем привет! Ищу фотографа предметной сьемки. Нужно пофоткать десерты для сайта и соц сетей! 🍓🍉 Пишите в личку. Спасибо
-
Може комусь ця інформація буде корисна
-
Дорогі батьки‼️ Мене звати Тетяна Набираю діток на БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн майстер-клас зі штучного інтелекту . Взяти участь можуть діти 9-15 років. Ні, ми не будемо вчитися списувати😅 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у навчанні користуванню ШІ, провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПЕРШИЙ ПРОЄКТ🌏 Так як саме за допомогою нових технологій можна розробити власну казку🌸, написати музику🎶, вірші📄, пісні🎹, створити власного персонажа👱, відео🎬 і т.д Проєкт на 15 учасників. Залиште слово - «Урок» в особистих для запису ✉️
-
Здам кімнату на 1 місяць з 1 березня! До skytrain 7 хв, пішки, Vancouver. Ціна - 800$
-
Та то може вчора так було. А сьогодні що? Всі дороги почищені та политі, навіть тут у нас в горах. Але в цілому згоден, якщо ви самі навіть супер-досвідчений водій в плані їзди у склизких/снігових умовах, тут в Метро Ванкувері більшість народу зовсім не вміє їздити по такій погоді. Тож навіть якщо не ви когось, то вас хтось. Дійсно, коли валить сніг, і дороги ще не розчищені, краще не виїжджати.
-
В аэропорту Ванкувера найден сегодня
-
Це можна було пропустити
-
!!!
-
Доброго дня! У групі Річмонда виклали інформацію, що в аеропорту знайшли загублений воркперміт. Перепостити не виходить
-
Спасибо, что разместили это объявление. Уже все разрешилось благополучным образом : в группе на ФБ под этим постом написали, что хозяйка нашлась и забрала свой документ. Она просила передать всем Огромное Спасибо за помощь!🤝💕
-
Скільки потрібно?
-
Всім привіт, купляю ЮСДТ будь яка кількість
-
Ну бо скупий платить двічі, це для когось секрет?
-
Може хтось пояснити мене чому люди досі користуються такими допотопними методами? 🤡 У Ванкувері обмінників немає? А потім плачуть, що мене надурили
-
Дуже поширена схема зараз. Якщо я не прав- з мене кава в моєму офісі. Приходьте, там і зможете купити USDT у будь-якому обсязі
-
Обгрунтуйте своє звинувачення? Чому я мошенник?
-
Якісь пережитки СРСР, коли людям приходилось шукати когось, домовлятись, щоб щось купити 21 століття, люди ви шо 😆