Ukrainian Vancouver
-
Як саме до них звертатися?
-
Зверніться до канадського посольства, наче на заставі ворк перміту вам продовжать візу. Так як ворк перміт дає можливість в'їзду в країну
-
Так само як вперше ви робили візу кует. У вас просто закінчився строк візи в паспорті. Але ви вже в'їхали по цій програмі та маєте ворк перміт. Українці можуть виїжджати та заїжджати з візою кует. Так як термін закінчився, то вам потрібно її продовжити. У вас має бути власний кабінет на сайті де робили ці кует візи, от напевно в тому кабінеті потрібно дивитись. Або зайти на сайт канадського консульства та почитати що там пишуть
-
Хочу повернутися в канаду, живу в сша, приїжав по програмі для українців, але закінчилась віза, є дійсний ворк перміт. Буду вдячний за любу допомогу
-
Зоб встигнути приїхати до кінця березня і продовжити ворк перміт
-
Не заїло, шукаю відповідь терміново
-
Візу на основі WP можна зробити тільки з середини Канади. Якщо ви в США -то тільки на загальних умовах через той самий портал, з якого ви робили CUAET візу. Навряд чи ви встигнете таким чином її зробити до кінця березня.
-
Екатерина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5923
-
Всем привет, я решил попытать удачу в наших группах. Ищу работу в строительстве. Мне 25 лет, 5 лет опыта, включая работу в Канаде. Умею работать со всеми инструментами, открыт к новым задачам и экспериментам. Тяжелой работы не боюсь, если она хорошо оплачивается. Готов обсудить детали!
-
Підскажіть де і коли у нас буде ралі до 24го лютого?
-
Таак
-
Виїзд кур’єра для доставки паспртів на вклейку канадської візи в паспорт. ▫️25.02.25 паспрти повинні бути в нас; ▫️оплата після того, як повернемо паспорт. Телефонуйте або пишіть: +38 095 04 05 401 тел/ telegram/ WhatsApp Телеграм канал 👉 t.me/+8S5ovtIkMH4xMjJi
-
Я шию, можу вам запропонувати свої
-
Сьогодні проходили випробування дощєм
-
лена надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5956