Ukrainian Vancouver
-
Ольга надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6156
-
Вітаю, знаю, що тут ця тема вже обговорювалась, але не змогла знайти. Підкажіть будь ласка, чи можливо відновити своє страхування по CUAET, якщо виїжджала з Канади довше ніж на 6 місяців? Буду щиро вдячною за допомогу!
-
Всім привіт у нашій компанії є відкрито 3 вакансії надішлю їх сюди, можливо комусь потрібно
-
Доброго вечора ,подскажіть будь ласка де можна розрахувати податки Т4 не дорого ?
-
Привіт друзі, приходьте на заходи, що я буду вести👉 Березень-Квітень, Downtown Vancouver. Наступний уже післязавтра! Kateryna Naskalova — Registered Clinical Counsellor (RCC) у Британській Колумбії, маю вищу психологічну освіту та досвід роботи понад 8 років. Прагну зробити психологічну підтримку доступною для більшої кількості людей і ініціювала безкоштовне проведення серії лекцій та воркшопів для українців на низку актуальних тем. 🗓 8 березня, сб — Що таке особисті кордони і як їх відстоювати? 🗓 12 квітня, сб — Основи здорових та щасливих стосунків 🗓 26 квітня, сб — Як справлятись з тривогою? Зустрічі пройдуть за сприяння Maple Hope Foundation в межах напрямку підтримки з ментального здоров’я. Учасників чекає чай, кава та смаколики в затишній атмосфері ❤️ ▪️ Початок о 2 PM, тривалість: 2,5 години з coffe break ▪️ Зручна локація: Downtown Vancouver, 555 Seymour St (Granville Skytrain Station) 👉 Участь безкоштовна. РЕЄСТРАЦІЯ: для посилання на реєстрацію пишіть мені в особисті повідомлення)
-
Доброго дня ,підскажіть будь ласка де можна розрахувати податки Т4 ?
-
Дивіться, по-перше, "розрахувати податки Т4" - це невірний концепт в принципі. Т4 - це стандартизована форма звітності, за допомогою якої ваш роботодавець надає вам, а також податковій інспекції, інформацію про отримані вами (від цього конкретного роботодавця) доходи за минулий рік та стягнуті з них податки. Якщо протягом року у вас було, скажімо, три роботодавця, то ви отримаєте Т4 від кожного, тобто три Т4. Ви ж у свою чергу повинні заповнити та подати до CRA податкову декларацію, в якій ви повинні вказати дані з усіх своїх Т4 за рік, а також додаткові дані, якщо у вас були додаткові доходи (наприклад разові, або отримані відсотки по депозитах тощо), та якщо ви маєте право на податковий кредит, тобто списання частини податків (наприклад за рахунок ваших внесків у RRSP, RESP, FHSA і т.п., або ж наприклад витрат на дитячий садок). При заповненні декларації робиться кінцевий розрахунок і з'ясовується чи ви винні CRA якусь суму недоплачених за рік податків, чи CRA вам винно переплачені вами. Це все виглядає складно, але насправді все не так погано. Для цього використовують спеціальне програмне забезпечення, наприклад StudioTax або Turbo Tax, яке в режимі візарда (питання- відповіді) допомагає вам ввесті всі необхідні дані, а потім само робить усі розрахунки. Прямо з цього ПЗ ви і подаєте готову декларацію до CRA у електронному форматі.
-
TRICKLE CREEK надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6162
-
Добрий день, з 1 квітня здається одна кімната у 2-кімнатному юніті на 1-му поверсі(проживання з жінкою). Спільна кухня та туалет. Юніт знаходиться в Pitt Meadows, поруч є продуктові магазини та автобусна зупинка. Вартість оренди $1000 + електроенергія/опалення. Інтернет входить у вартість оренди. Підходить лише для дівчат. Кого зацікавило – пишіть у приватні повідомлення, скину фото кімнати та детальніше обговоримо.
-
Зайдіть на сайт openroad. Я купував там, дуже задоволений. Перший автомобіль купляв на маленькій площадці, впарили відро
-
Багато є на Boundary Road, все залежить від вашого бюджету. Є невеликі ділери, а є, наприклад, на кшталт Open Road Subaru, там вибір б/в різних брендів.
-
Всім привіт 👋 🇺🇦 Приходьте на завтрашній мітинг на Canada Place біля трьох великих флагштоків. ☔ Якщо буде дощ, то стоятимемо під дашком готелю в кількох метрах від звичного місця, там безпечно і сухенко 💙💛
-
Алина Белова надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6165