Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t888747653T Offline
    t888747653T Offline
    Катерина Наскалова
    wrote on last edited by
    Всім привіт 👋 Приходьте на щотижневий мітинг у вашому місті! 🧣Вдягайтеся тепленько бо можливо буде трохи дощик. ☔ На локації Canada Place можемо стояти під дашком готелю і не мокнути, охоронці нас знають і підтримують 💙💛
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    W W
    wrote on last edited by
    Доброго вечора Мій чоловік шукає роботу на будівництві (construction) або виробництвах (production lines) у Ванкувері та околицях. Три роки канадського досвіду в обох сферах. Англійська мова - середній рівень (intermediate). Має гнучкий графік, пунктуальний. Вдячні за будь-яку інформацію та пораду.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Тоді в нього не має бути проблем знайти роботу з гідною зарплатою. Краще шукайте на indeed чи аналоги, наші будуть платити менше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Yermak
    wrote on last edited by
    Якщо комусь треба двокімнатна квартира у Річмонді біля Williams/4Rd приблизно 75 м.кв., другий поверх приватного будинку, із хорошим лендлордом і українцем сусідом (в іншій квартирі цього будинку) - звертайтесь до мене. Вартість 2200, на скільки я знаю (все включено)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan N
    wrote on last edited by
    Мої вітання. Не підкажете, де можна у нас швидко зробити фото на документи? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Makarova
    wrote on last edited by
    London drugs
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mali P
    wrote on last edited by
    Запрошуємо українців на заходи:   19 березня 13:00 через Zoom - Як підготуватися і пройти співбесіду на роботу 20 березня о 17:00 через Zoom - Гранти на спорт для дітей 26 березня 13:00 у Норт-Ванкувері - Нетворкінг і прихований ринок вакансій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serg Gordiy
    wrote on last edited by
    📢 Потрібна допомога з ремонтом, збиранням меблів чи переїздом? 🛠🚚 Я і двоє дорослих синів можуть допомогти з: ✅ Ремонтом дверних ручок, замків або завіс ✅ Заміною лампочок, розеток чи вимикачів ✅ Збиранням меблів з IKEA та інших виробників ✅ Встановленням дзеркал, полиць, карнизів або телевізійних кріплень ✅ Допомогою з невеликим переїздом, переміщенням важких речей чи перестановкою меблів 💬 Надійні, привітні та завжди готові допомогти! Якщо вам потрібна допомога, напишіть мені в особисті повідомлення. Ми гнучкі у часі та завжди раді підтримати сусідів. 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Lada Khmelnikova надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6298
    1 Reply Last reply
    0
  • t7074945687T Offline
    t7074945687T Offline
    Deb Nelson
    wrote on last edited by
    Доброго дня, терміново потрібна 1 людина, достойна зарплата, приймаємо без досвіду, за деталями пишіть в приват.!
    1 Reply Last reply
    0
  • t396638386T Offline
    t396638386T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Напишіть тут
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177876502T Offline
    t5177876502T Offline
    Evgeniya K
    wrote on last edited by
    Кімната in shared house біля sky train station Langara & 49th. Shared bathroom. Вільна зараз. Звертайтесь дізнатися більше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7384765414T Offline
    t7384765414T Offline
    Марія💙💛
    wrote on last edited by
    Допоможіть врятувати чоловіка та батька. Друзі, ми звертаємося до Вас допомогти нашому захиснику Віктору, який віддав своє здоров'я, захищаючи нас і нашу країну. Віктор отримав важке поранення під час бойових дій, і зараз йому потрібна термінова операція за кордоном, яку, на жаль, не можна провести в Україні. На лікування поки потрібно 200000, а часу залишається зовсім мало. Ми просимо кожного, хто має можливість, долучитися до збору. Кожна гривня – це крок до одужання нашого героя. 📍 Як допомогти: 5168240501311228 ( номер карти на його прізвище ) PayPal naymenko.mariia
    1 Reply Last reply
    0
  • t7810330071T Offline
    t7810330071T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Допоможіть врятувати мого чоловіка ‼️🙏 Друзі,  ми звертаємося до вас  допомогти моєму чоловікові захиснику Віктору, який віддав своє здоров'я, захищаючи нас і нашу країну. Віктор служив в 110 мех.бригаді отримав важке поранення під час бойових дій, і зараз йому потрібна термінова операція за кордоном, яку, на жаль, не можна провести в Україні. На лікування поки потрібно 200000, а часу залишається зовсім мало. Ми просимо кожного, хто має можливість, долучитися до збору. Кожна гривня – це крок до одужання нашого героя. 📍 Як допомогти: 5168240501311228 ( номер карти на його прізвище ) PayPal naymenko.mariia
    1 Reply Last reply
    0
  • t7229417941T Offline
    t7229417941T Offline
    I Y
    wrote on last edited by
    авжеж любить) приходь в суботу на більярдній івент, який ми влаштовуємо. Якщо цікаво - пиши в приватні
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Василиса Зимовцева надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6325
    1 Reply Last reply
    0
  • t438860872T Offline
    t438860872T Offline
    Elena S
    wrote on last edited by
    Привіт . Терміново потрібен хлопець для роботи офіціантом у ресторані downtown. робочі дні вівторок середа четвер . Англійська розмовна. Деталі в личку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алексей Юнаков
    wrote on last edited by
    ICBC knowledge test
    1 Reply Last reply
    0
  • t808614214T Offline
    t808614214T Offline
    G
    wrote on last edited by
    Всем привет! Мы снова ищем людей. Нужно 2-3 человека еще на данный момент Full-time на Lawn care and Landscaping и Landscaping construction Зарплата на старт $20/час с правами $21/час , постепенно повышаем до $25/час по мере обучения (1-2 месяца в зависимости от скилов и усердия) , после года работы накидываем $2.5/час за стаж. Супервайзер $30/час старт Основные задачи: косить газоны, кусты, вырывать сорняки, продувать и тд все что связано с Commercial/Strata Landscaping and Lawn Care С опытом стартовая зарплата обсуждается. Начало работы вторая неделя марта предварительно. Пишите в личные сообщения кто серьезно настроен.
    1 Reply Last reply
    0
  • t503873436T Offline
    t503873436T Offline
    Volodymyr Zakharevskyi
    wrote on last edited by
    Доброго дня, якщо у когось є бажання завтра (21 березня) пограти в класичну мафію українською, пішить в особисті повідомлення. Дякую😇
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags