Ukrainian Vancouver
-
я канадец, но я никогда не слышал о такой услуге, но у большинства есть планы на роуминг, поэтому вы не берете так много, но почему бы просто не заставить людей звонить вам в WhatsApp?
-
/scam
-
Підкажіть будьдаска сервіс айпі телефонії не дорогий, в якому можна придбати канадський номер і в якого гарна мобільна апка
-
Будьласочка🙏
-
Типу fongo?
-
Zadarma
-
Ця послуга називається Wi-Fi Calling. Її пропонують усі канадські оператори. Зазвичай вона вже включена у будь-який план. Єдине що деякі особливо жадібні з операторів обмежують послугу тільки Канадою. Але це можна обійти за допомогою VPN.
-
Ви тарифи на роумінг від канадських операторів бачили?? Вони за кожну СМСку з вас останні штани знімуть.
-
Всім привіт. Працюю на БМВ. Кому потрібна допомога в діагностиці БМВ, радий допомогти в приватному порядку. Все обладнання з БМВ на руках.
-
Інші марки теж можу діагностувати, але не так глибоко як БМВ. Сканер мультибренд також на руках.
-
Добрый день. Мне тоже сбросьте, пожалуйста
-
І мені будь ласка!Дякую
-
Викладаю сюди інфу, а то мені підірвали директ
-
Це волонтер?
-
Вибачте, то помилково!!!
-
Можете мені теж скинути, будь ласка?
-
Середина-кінець лютого
-
Можна і мені?)
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка якщо є можливість щодо сітуації: Ми з дружиною знаходимось в Чехії та зробили візу CUAET але на разі дружина є вагітна і вже на прикінці цього місяця мае народжувати, питання що до: Він потрібно дитині робити паспорт для поїздки в Канаду та чи потрібно робити візу на дитину? Бо збираємося до Канади як тільки буде можливість( що най швидше) Дуже дякую та гарного дня
-
Езжайте,чтобы ребенок в Канаде родился
16 Jan 2023, 06:08
3164/31527
about 3 hours ago